BOS - NYR 2.00
MTL - PHI 2.00
TBL - SJS 2.00
STL - OTT 2.00
DAL - WPG 2.00
NSH - FLA 3.00
MIN - CBJ 4.00
EDM - CGY 5.00
VGK - PIT 5.00
CHI - WSH 19.30
NYI - ANA 22.00
VAN - DET 23.00

Hulkkonen ja Snellman vahvistavat Ilvestä

LIIGA / Uutinen
Puolustaja Antti Hulkkonen ja hyökkääjä Ville Snellman ovat Tampereen Ilveksen viimeisimmät vahvistukset. Hulkkonen siirtyy Ilvekseen Jokereista ja Snellman MODOsta, kun seura antoi Snellmanille luvan etsiä uutta työnantajaa. Molempien sopimukset ovat yksivuotisia.

Antti Hulkkonen on kokenyt liigajyrä. Reilut 450 liigaottelua pelannut 31-vuotias Jokereiden kasvatti siirtyi 2000-luvun alkupuolella SaiPaan, jossa pelasi uransa parasta kiekkoa tehopisteillä mitattuna. Lappeenrannasta tie vei keväällä 2003 Turkuun ja kolmen Turussa vietetyn kauden jälkeen Hulkkonen haki uusia haasteita Elitserienin Brynäsistä.

Päättyneelle kaudelle Hulkkonen palasi kasvattajaseuransa Jokereiden paitaan, mutta kautta ei varsinaisesti voi kuvailla täydelliseksi. Hulkkosen tehopisteet 58 ottelussa olivat 1+4.

Hulkkosen tavaramerkiksi ovat muodostuneet hienot avojään taklaukset, joita hän viljeleekin aina paikan avautuessa. Kiekollisessa pelissä Hulkkonen on niin sanottu peruspuolustaja, jolta ei suuria hienouksia kannata odottaa, mutta perusvarmaa pelaamista sitäkin enemmän.

Ville Snellman on Ilvekselle uusvanha pelaaja, sillä hänellä lähtee käyntiin jo kolmas keikka Ilveksen paidassa. 27-vuotias Ilveksen kasvatti siirtyi suurena tulevaisuuden lupauksena keväällä 2004 Lukkoon, mutta maalihanat tukkeutuivat Raumalla täydellisesti. Snellman piipahti Sveitsissä vain palatakseen jälleen takaisin Ilvekseen.

Ruuti oli kuitenkin liian märkää Tampereellakin, kunnes SaiPa tarjosi mahdollisuuden. Heikki Mälkiän valmentamassa SaiPassa Snellman pelasi kaksi peräkkäistä 18 maalin kautta ja uusi sivu tuntui kääntyvän hyökkääjän kirjassa. Siirto Ruotsiin SaiPassa vietettyjen kausien jälkeen ei kuitenkaan onnistunut, ja Snellman onnistui MODOssa tekemään vain kolme maalia 49 ottelussa.

Heikki Mälkiän alaisuudessa Snellmanilta odotetaan jälleen kerran uutta nousua pelätyn maalipyssyn rooliin. Potentiaalia tuohon rooliin onkin, mutta Snellmanin avuilla siihen vaaditaan 1- tai 2-ketjun paikkaa.

» Lähetä palautetta toimitukselle