JYP - IFK
KOO - SPO
PEL - TPS
SAI - TAP
BOS - STL 2.00
NYI - NJD 2.00
NYR - CHI 2.00
TBL - TOR 2.30
NSH - WPG 3.00
MIN - ANA 3.00
DAL - LAK 3.30

Hulkkonen ja Pesonen Leksandiin

LIIGA / Uutinen
SM-liigan sarjajumbo Tampereen Ilves on myynyt puolustaja Antti Hulkkosen ja hyökkääjä Jussi Pesosen Ruotsin Allsvenskan-joukkue Leksands IF:lle.

Kuluvaksi liigakaudeksi Helsingin Jokereista Ilvekseen siirtynyt Antti Hulkkonen ei kyennyt ottamaan tupsukorvien peräpäästä miehelle tarjottua isoa roolia. 32-vuotias puolustaja ehti ennen siirtoaan hänelle jo entuudestaan tuttuun länsinaapuriin koota Ilveksen riveissä 11 (3+8) tehopistettä 38 SM-liigakamppailussa.

Hulkkosen lisäksi myös Ilveksen parhaan pistemiehen kultaista kypärää kutreillaan kantanut Jussi Pesonen pakkaa tavaransa ja siirtyy Leksandin miehistöön. HIFK:sta takaisin Tampereelle täksi kaudeksi palannut Pesonen, 30, nakutti Ilves-paidassa pelaamissaan 40 ottelussa tehot 18+21.

– Hulkkonen ei pystynyt ottamaan sitä roolia, mitä hänelle oli suunniteltu ja päädyimme yhteisymmärryksessä tähän ratkaisuun. Pesonen on ilmoittanut, että hän ei jatka Ilveksessä ensi kaudella. Perusteellisten keskustelujen jälkeen ja kaikki asiat huomioon ottaen näimme yhdessä molemmille osapuolille parhaaksi vaihtoehdoksi seuran vaihtamisen jo nyt, Ilveksen urheilujohtaja Juha Hautamaa toteaa tamperelaisseuran kotisivuilla.

» Lähetä palautetta toimitukselle