Huippuotteet takasivat kovan palkankorotuksen - Raannalle kolmen vuoden jatkosopimus

NHL / Uutinen
Antti Raanta torjuu kiekkoja seuraavat kolme kautta Arizona Coyotesissa.
Kuva © Getty Images
Erinomaista kautta pelaava Antti Raanta on tehnyt Arizona Coyotesin kanssa kolmen vuoden jatkosopimuksen.

Arizona Coyotes ja Antti Raanta ovat tehneet paikalliskanava Arizona Sportsin mukaan kolmen vuoden jatkosopimuksen. Uuden sopimuksen myötä Raanta tienaa keskimäärin neljä miljoonaa dollaria vuodessa.

Raanta on pelannut Coyotesin maalilla tällä kaudella 46 ottelua torjuntaprosentilla 93,0, ja päästänyt keskimäärin 2,24 maalia ottelua kohden. Raannan torjuntaprosentti on NHL:n toiseksi kovin yhdessä St. Louis Bluesin Carter Huttonin kanssa ja päästettyjen maalien keskiarvo ottelua kohden on NHL:n kolmanneksi paras.

Vuoden 2018 aikana Raannan torjuntaprosentti 94,2 ja päästettyjen maalien keskiarvo 1,83 ovat koko NHL:n kovimmat lukemat vähintään 15 ottelua pelanneista maalivahdeista.

Raanta on pelannut Coyotesin lisäksi Chicago Blackhawksissa kaksi kautta ja New York Rangersissa niin ikään kaksi kautta. Molemmissa organisaatioissa Raannan vastuu jäi vähäiselle ja NHL-otteluita kertyi neljän kauden aikana 94.

28-vuotias Raanta siirtyi Coyotesiin viime kesänä Rangersista useamman pelaajan ja varausoikeuden kaupassa. Raannan nykyinen yhden kauden ja miljoonan dollarin arvoinen sopimus olisi päättynyt tähän kauteen ja Raanta olisi ollut vapaa siirtymään mihin seuraan tahansa.

» Lähetä palautetta toimitukselle