Huippukautta pelaava Henrik Borgström ehdolla Hobey Baker Awardin saajaksi

Muut Sarjat / Uutinen
Borgström pelaa toista kauttaan NCAA:ssa Denver Pioneersissa.
Kuva © Getty Images
20-vuotias suomalaishyökkääjä Henrik Borgström on asetettu ehdolle Hobey Baker Awardiin. Palkinto jaetaan pelaajalle, joka parhaiten osoittaa erinomaista taitoa pelin kaikilla osa-alueilla.

Toista kauttaan NCAA:ssa pelaava Henrik Borgström on ehdolla Hobey Baker Awardiin, joka jaetaan parhaalle yliopistopelaajalle. Palkitsemisessa huomioidaan pelillisten esitysten lisäksi myös pärjääminen opinnoissa. 

Borgström on yksi ensimmäiseen vaiheeseen valituista 74 pelaajasta. Hobey Baker -voittaja ratkeaa kaksivaiheisen äänestyksen jälkeen huhtikuun kuudes päivä.

Borgström on 21 pelissä tehnyt tehot 15+15 ja on NCAA:n pistepörssissä kuudennella sijalla. Pisteitä per peli -tilastossa isokokoinen keskushyökkääjä on neljäntenä. Borgström on Florida Panthersin ensimmäisen kierroksen varaus vuodelta 2016. Ensimmäisellä NCAA-kaudellaan jokerikasvatti voitti mestaruuden.

Edellinen Hobey Baker -voittaja Will Butcher pelaa New Jersey Devilsissä vahvaa tulokaskautta. Butcher oli myös viime kaudella Borgströmin seurakaveri.

Juttua muokattu 17.1.2018 klo 14.39: Täsmennetty  Hobey Baker Awardin palkitsemiskäytäntöä ja lisätty maininta, että Borgström ja Butcher pelasivat viime kaudella samassa seurassa.

» Lähetä palautetta toimitukselle