Huhumylly Keräsen ympärillä kiihtyy – KooKoo kiistää huhut

LIIGA / Uutinen
Michael Keränen ei ole KooKoon mukaan siirtymässä pois Kouvolasta.
Kuva © Jaakko Stenroos - https://jaskan.kuvat.fi/
KooKoon ykköstykki Michael Keränen on ollut kuluvan viikon poissa joukkueensa kokoonpanosta. Syyn huhuttiin olevan siirto Sveitsiin, mutta kouvolalaisjoukkue kieltää huhut jyrkästi.

Michael Keräsen nimi katosi KooKoon kokoonpanosta vain hieman ennen tiistaista Lukko-ottelua. Flunssasta kärsinyt seura ilmoitti hyökkääjän olevan sairaana. Keränen ei kuitenkaan pelannut koko viikolla, joten huhumylly pelurin ympärillä kiihtyi.

Keräsen huhuttiin lauantaina siirtyvän kesken kauden Sveitsiin. Hyökkääjän väitettiin jopa lentäneen pois Kouvolasta ja siirron olevan viimeistä sinettiä vaille valmis.

KooKoo kieltää kuitenkin kaikki siirtohuhut.

− En minä tiedä, mitä huhuja tässä on, kun pelaaja on kipeänä. Katkaisen huhuilta siivet aivan totaalisesti. Ei ole mitään, päävalmentaja Tuomas Tuokkola kommentoi kipakasti SaiPa-ottelun jälkeen. 

Kokoonpanosta oli lauantaina kokonaan pois myös maalivahti Juha Järvenpää. Tuokkolan mukaan maalivahti loukkaantui aikaisemmin kuluvalla viikolla. 

− Pieni vamma tuli Porin pelissä. Vaihdoimme hänet sen takia pois ottelun toisella erätauolla.

Urheilutoimenjohtaja Jarno Kultanen on pelaajatarkkailumatkalla Ruotsissa, eikä pysty kommentoimaan asiaa ennen maanantaita.

» Lähetä palautetta toimitukselle