TAP - KAL
VGK - MIN 1.00
FLA - SJS 2.00

Hrdina Devilsien paitaan, Johnson Capseihin

NHL / Uutinen
New Jersey Devils hankki hyökkäyspäähän leveyttä ja taitoa hankkimalla Jan Hrdinan Phoenixista.

New Jersey hankki alkuviikolla itselleen Viktor Kozlovin Floridasta, nyt seuraan liittyy Phoenixista hankittu taitava Tsekki Jan Hrdina.

28-vuotias Hrdina on alunperin Pittsburghin 5. kierroksen varaus vuodelta 1995. Muutaman kotimaassa ja farmissa vietetyn vuoden jälkeen ura NHL:ssä aukeni ja kaudella 98-99 laitahyökkääjä pelasi kaikki 82 runkosarjaottelua. Hrdina kaupattiin viimeisenä mahdollisena päivänä Phoenixiin vuosi sitten. Ura Arizonassa ei kuitenkaan ottanut tuulta alleen. 59 ottelua toivat mukanaan vain 11 maalia. Nyt miehelle haetaan uutta vauhtia Devilseistä.

Kaupassa vastakkaiseen suuntaan siirtyy roikaleen kokoinen Mike Rupp ja ensi kesälle 2. kierroksen varausoikeus. 24-vuotias jenkkihyökkääjä on pelannut lähes koko uransa farmisarjoissa ennen viime kautta. Mies kiitti Devilsejä playoffseissa tekemällä 4 maalia ja olemalla kentän hahmo viimeisessä finaaliottelussa. Rupp on alunperin koko varaustilaisuuden 9. varaus vuodelta -98, mutta Islanders ei saanut miehelle sopimusta ja Rupp palasi kaksi vuotta myöhemmin draftiin, ja New Jersey varasi hänet kolmannella kierroksella.

Craig Johnson Washingtoniin

Capitals jatkaa muualle kauppaamiensa kalliiden pelaajien jättämien aukkojen paikkaamista halvemmilla roolipelaajilla. Torstaina joukkueeseen liittyi puolustaja Brad Norton Kingseistä ja tänään USA:n pääkaupunkiin muutti laituri-sentteri Craig Johnson.

Toronton waivers-listalle laittama 32-vuotias jenkki aloitti kautensa Anaheimissa, josta hän siirtyi Torontoon tammikuussa. Alivoimapelaamisen spesialistina tunnettu veteraani on tällä kaudella tehnyt 49 pelissä kaksi maalia ja antanut kolme syöttöä.

» Lähetä palautetta toimitukselle