HPK - KÄR
CAR - WSH 2.00
DAL - NSH 3.30

HPK:ssa yllätyssiirto penkin taakse: Miettisen hokkarit naulaan

LIIGA / Uutinen
Viime kaudella Miettinen edusti HPK:ta vielä kaukalon puolella.
Kuva © Timo Savela
HPK:n päävalmentajan Antti Pennasen valmennustiimin täydentävät vielä viime kaudella kaukalossa viilettänyt Antti Miettinen. Loput valmentajat tulevat Mikkelin Jukureista.

HPK:n viime kauden kapteeni Antti Miettinen,35, on lopettanut pelaajauransa ja siirtyy HPK:n apuvalmentajaksi. Pelaajaurallaan Miettinen edusti HPK:n lisäksi myös NHL-seuroja Dallas Starsia, Minnesota Wildia ja Winnipeg Jetsiä yli 500 ottelun verran. Liigauralla otteluita kertyi 265, kaikki HPK:ssa.

Loput valmentajat ovat päävalmentaja Antti Pennaselle tuttuja viime kaudelta. Jukureissa toimineet apuvalmentaja Timo Turunen, 51, ja maalivahtivalmentaja Juha Lehtola, 31, täydentävät HPK:n valmennusryhmän.

− Turunen vastaa meillä fysiikasta, puolustajien peluuttamisesta ja yksilöiden kehittämisestä. Lehtola on nouseva maalivahtivalmentajakyky. Maalivahtiosaamisen lisäksi hän pystyy tekemään videot valmennukselle. Miettisen Antin pelaajakokemus on hyvä saada meidän käyttöömme ja tuo meille sellaista tietoa pelaajista, mitä me valmentajat kaipaamme, Pennanen kertoo seuran tiedotteessa.

» Lähetä palautetta toimitukselle