ILV - IFK
LUK - HPK
SAI - JUK
SPO - PEL
WSH - SJS 2.00
OTT - ARI 2.30
CHI - NYI 3.30
CGY - CAR 4.00
EDM - DET 4.00

HPK:n vuoro lainata puolustajia TuToon

MESTIS / Uutinen
Täydennystä pakistoonsa Turusta lainannut HPK makseli velkojaan. Markku Erholtz ja Tommi Leinonen vahvistavat TuToa sen seuraavassa ottelussa.

TuTo lainasi aiemmin tällä viikolla ykköspakkiparinsa Kai Syväsalmen ja Pasi Järvisen Hämeenlinnaan. Tarkoituksena oli, että kaksikko käy avittamassa pakkipulasta kärsivää Pallokerhoa yhden ottelun verran ja palaa sitten saman tien turkulaisten kokoonpanoon.

Siirtosääntöjen tarkempi tutkinta paljasti kuitenkin suunnitelman puutteet, sillä kahdeksan päivän karenssin johdosta kaksikko ei olisi ollut pelikelpoinen vielä lauantain HeKi-ottelussa. Niinpä turkulaiset pelaavat vielä toisenkin pelin HPK:ssa, joka puolestaan lainaa vastavuoroisesti TuTolle kaksi omaa puolustajaansa.

31-vuotias Erholtz pelaa ensimmäistä kauttaan SM-liigassa, mutta on Mestis-väelle ennestään erittäin tuttu pelaaja. Parhaiten kokenut puolustaja muistetaan Jukureista, jossa hän oli voittamassa kolmea mestaruutta. Uransa kymmenessä ensimmäisessä liigapelissään Erholtz on tehnyt yhden ja syöttänyt kaksi maalia.

Sen sijaan Leinonen, 20, ei ole aiemmin urallaan pelannut Mestiksessä. Oulussa liigatunnelmia jo aiemmilla kausilla maistellut lupaava puolustaja siirtyi HPK:n vahvuuteen täksi kaudeksi. Leinonen on pelannut alkukauden aikana 14 liigaottelua, joista on saalistanut tililleen yhden syöttöpisteen ja kuusi rangaistusminuuttia.

» Lähetä palautetta toimitukselle