TPS - ILV
NYI - STL 2.00
NYR - CAR 2.00
CBJ - NJD 2.00
MTL - FLA 2.30
DET - ANA 2.30
NSH - WSH 3.00
MIN - LAK 3.00
WPG - VGK 3.00
DAL - TBL 3.30
SJS - PIT 5.00

HPK:lle nuorta voimaa hyökkäyskalustoon

LIIGA / Uutinen
Turunen viiletti edelliskaudet Jukureissa.
Kuva © Antti Varonen
Jukureissa viime kaudet pelannut hyökkääjä Teemu Turunen siirtyy HPK:n riveihin.

Teemu Turunen on tehnyt 2+1-vuotisen sopimuksen hämeenlinnalaisjoukkueen kanssa. Kaksi edelliskautta Mestistä Jukureissa pelannut laitahyökkääjä iski päättyneellä kaudella 50 ottelussa tehot 17+21 ja hänet valittiin myös sarjan herrasmiespelaajaksi. 

− Teemu omaa erittäin hyvän maalivainun ja hänellä on kaikki elementit murtautua Liigan kärkihyökkääjien joukkoon seuraavien HPK-kausien aikana. Odotamme hänen kehittyvän pelaajana HPK:n valmennuksen alaisuudessa. Hän tuo laadukasta leveyttä pelaajamateriaaliimme ja lisää varmasti kilpailua pelipaikoista, kertoi HPK:n toimitusjohtaja Antti Toivanen.

Jokerikasvatti pääsi juhlimaan molemmilla Jukurit-kausillaan Mestis-mestaruutta. 20-vuotias hyökkääjä on voittanut kahdesti B-nuorten Suomen mestaruuden. Turusella on lisäksi kokemusta myös Suomen nuorisomaajoukkueista.

− Jotta HPK menestyisi tulevaisuudessa, meidän on löydettävä Mestiksestä uusia hentusia ja pärssisiä. "Temen" hankinta on osa tätä suunnitelmaa. Uskomme, että hänestä tulee mitat täyttävä liigapelaaja HPK-kausillaan, totesi HPK:n päävalmentaja Antti Pennanen.

» Lähetä palautetta toimitukselle