TPS - ILV
NYI - STL 2.00
NYR - CAR 2.00
CBJ - NJD 2.00
MTL - FLA 2.30
DET - ANA 2.30
NSH - WSH 3.00
MIN - LAK 3.00
WPG - VGK 3.00
DAL - TBL 3.30
SJS - PIT 5.00

HPK-vahti lainasopimuksella Saksaan − vahvasti pelannut Kuusisto jatkaa

LIIGA / Uutinen
Karjalainen torjuu loppukauden Saksan toiseksi korkeimmalla sarjatasolla.
HPK:n maalivahti Antti Karjalainen hakee peliaikaa ja -tuntumaa Saksasta. Hyökkääjä Jaakko Kuusisto puolestaan teki pitkän jatkosopimuksen hämeenlinnalaisseuran kanssa.

HPK lainaa maalivahti Antti Karjalaisen loppukaudeksi Saksan DEL2-liigaa pelaavan Frankfurt Löwenin riveihin. Karjalainen ehti torjua Kerhon maalilla 17 ottelussa keskiarvolla 2,83 ja torjuntaprosentilla 90,29.

− Haluamme tarjota Antille mahdollisuuden pelata paljon pelejä loppukauden aikana. Emil Larmi on pelannut vahvasti viime aikoina ja koemme, että tämä on Antille hyvä mahdollisuus toteuttaa selkeänä ykkösveskarina niin HPK:n akatemiajäillä kuin liigajoukkueen treeneissä laadukkaasti harjoittelemiaan asioita, kertoo HPK:n maalivahtivalmentaja Juha Lehtola.

− Iso rooli ja mahdollisuus olla pelaava maalivahti illasta toiseen tuottaa arvokasta kokemusta tulevalle kahdelle Liiga-kaudelle.

Karjalaisen ja HPK:n välinen sopimus kestää kevääseen 2020 asti.

Positiiviselle yllättäjälle Liiga-sopimus

Kolmatta kauttaan hämeenlinnalaisten Nuorten SM-liigan joukkueessa pelaava Jaakko Kuusisto jatkaa kasvattavajaseuransa riveissä. 20-vuotiaan hyökkääjän sopimus kestää vähintään kevääseen 2020 saakka ja sisältää myös option kaudesta 2020-2021.

Jaakko on yllättänyt positiivisesti. Hänen luisteluvoimansa on riittävää Liigaan ja hän pystyy pelaamaan tietyssä roolissa. Kehityskäyrä on selkeästi ylöspäin. Työ ja kehitys jatkuvat edelleen, toteaa HPK Liiga Oy:n pelaajakoordinaattori Jukka Voutilainen.

Kuluvalla kaudella Kuusisto 10 liigapelissä saalistanut yhden syöttöpisteen. Nuorten SM-liigassa hän on 36 ottelussa iskenyt tehot 24+26.

Muokattu ingressiä 24.1.2018 klo 16.42: HPK ei ole Kuusiston kasvattajaseura.

» Lähetä palautetta toimitukselle