HPK teki tärkeitä jatkosopimuksia

LIIGA / Uutinen
HPK julkisti tänään tehneensä neljän tärkeän avainpelaajansa kanssa jatkosopimukset sekä käyttäneensä Tomas Kucharcikin kohdalla seuran option. Rinkelinmäen yleisö saa ensi kaudella nauttia niin Eero Somervuoren, Tommi Santalan, Erkki Rajamäen kuin Vladimir Vujtekin taidonnäytteistä.

Lisätietoja HPK:n sopimusuutisista sekä toimitusjohtaja Korpelan kommentteja: HPK tähtää jatkossakin korkealle

Tommi Santala nousi viimeistään tällä kaudella Suomen todelliseen sentterieliittiin ennen kuin Marco Tuokon luisti viilsi hänen akillesjänteensä leikkauskuntoon ja päätti erinomaisesti alkaneen kauden. Santala olisi ollut ensi kesän siirtosirkuksen kentien suurin kala, mutta HPK sai pidettyä miehen. Santalan sopimus on vuoden mittainen sekä sisältää tämän lisäksi option kaudelle 03-04.

Eero Somervuori on tällä hetkellä liigan maalipörssissä neljännellä sijalla. Nuorukaisen ura lähti huikeaan nousuun, kun hän pääsi Kerhon ykkösketjuun Santalan ja Antti Miettisen rinnalle. Eero on päässyt tällä kaudella mukaan myös Aravirran maajoukkuekuvioihin ja on vahvasti ehdolla myös kevään MM-kisoihin. Somervuoren jatkosopimus kattaa kaksi seuraavaa kautta.

Erkki Rajamäki on pelannut itsensä Hämeenlinnan kiekkoyleisön sydämiin tällä kaudella. IFK-kasvatin räväkät taklaukset ja peräänantamaton taistelu ovat vakuuttaneet kaikki miehen kyvyistä. Myös pistesaldo on karttunut mukavaan tahtiin. Rajamäen sopimus on vuoden mittainen.

Neljän uuden sopimuksen myötä Tomas Kucharcikin jatko jäi hieman pienemmälle huomiolle. Silti Tomas on Kerholle erittäin tärkeä pelaaja ja myös hänen jatkonsa tulee kannattajille varmasti ilouutisena. Porista kesällä HPK:hon siirtynyt tsekki on vakuuttanut Rinkelinmäen vahvalla joukkuepelaamisellaan sekä nöyrällä asenteellaan.

Kakun kermana HPK:n toimitusjohtaja sai sorvattua myös Vladimir Vujtekille vuoden pituisen jatkopahvin. Näin Rinkelinmäellä saadaan nauttia tsekkitaiturin jalkakikoista vielä ensi kaudellakin. Vujtek on tällä hetkellä SM-liigan pistepörssissä jaetulla ykköstilalla Janne Ojasen kanssa.

» Lähetä palautetta toimitukselle