TOR - ARI 2.00
EDM - CAR 4.30
COL - NSH 22.00
LAK - STL 23.00

HPK täydensi puolustustaan kahdella JYP-kasvatilla

LIIGA / Uutinen
Henrik Forsberg siirtyy länsirannikolta Hämeeseen.
Kuva © Jaakko Stenroos - http://jaskan.kuvat.fi/
HPK on tehnyt sopimukset puolustajien Henrik Forsbergin ja Henri Auvisen kanssa.

Henrik Forsbergin sopimus on mallia 1+1. Jälkimmäinen kausi sisältää seuran option. 29-vuotias puolustaja pelasi viime kaudella Rauman Lukossa 46 ottelua, joissa hän teki yhteispisteet 1+4. Monipuolinen JYP-kasvatti pelasi kauden aikana sekä puolustajana että hyökkääjänä.

− Forsberg on hyvä yleispelaaja, joka pystyy pelaamaan sekä puolustajana, että hyökkääjänä. Hän tuo mukanaan kokemusta nuoreen puolustukseemme, HPK:n päävalmentaja Pasi Arvonen kommentoi.

Toinen uusi kasvo Hämeenlinnassa on Forsbergin tavoin Jyväskylässä kiekko-oppinsa saanut Henri Auvinen. 22-vuotiaan puolustajan sopimus on mallia 2+1 ja Forsbergin sopimuksen tavoin viimeinen vuosi sisältää seuran option.

Auvinen pelasi viime kaudella sekä JYPissä että JYP-Akatemiassa. Liigaotteluita kertyi yhteensä 28, joissa puolustaja teki kaksi maalia ja antoi yhtä monta maaliin johtanutta syöttöä. 17 Mestis-ottelun yhteissaldoksi kertyi yhteispisteet 5+7.

− Auvinen on nuori ja kehityskelpoinen puolustaja, jolta odotetaan seuraavaa askelta. Hän tulee isomman roolin perässä HPK:hon ja odotukset ovat kovat, Arvonen kertoo.

» Lähetä palautetta toimitukselle