JYP - IFK
KOO - SPO
PEL - TPS
SAI - TAP
BOS - STL 2.00
NYI - NJD 2.00
NYR - CHI 2.00
TBL - TOR 2.30
NSH - WPG 3.00
MIN - ANA 3.00
DAL - LAK 3.30

HPK sopimukseen kolmen try-outin kanssa

LIIGA / Uutinen
Hämeenlinnan Pallokerhossa try-out-sopimuksella mukana olleet Olli Sillanpää, Janne Lahti sekä Janne Laakkonen ovat tehneet sopimuksen HPK:n kanssa. Puolustukseen paikkaa tavoitellut Marko From ei saanut sopimusta.

Alle 18-vuotiaiden MM-kilpailuissa kaksi vuotta sitten Suomea edustanut Olli Sillanpää on seuran oma kasvatti. Sillanpää on pelannut Kerhon edustusjoukkueen riveissä kaksi kautta sitten, jolloin mies avasi maalitilinsä heti liigadebyytissään. Tästä huolimatta mies ei onnistunut vakuuttamaan valmennusjohtoa taidoistaan, vaan hänet passitettiin takaisin A-junioreihin. Menneen kauden Sillanpää kiekkoili Kokkolan Hermeksen yhdistelmässä ja merkkautti tehot 7+7 pelaamassaan 41:ssä ottelussa. Hämeenlinnalaisen sopimus on vuoden mittainen.

19-vuotias Janne Lahti on toinen Kerhon oma kasvatti. Toisin kuin Sillanpäällä, Lahdella ei vielä liigakokemusta ole. A-junioreiden SM-sarjassa viime kaudella parikymmentä tehopistettä mäjäyttäneen nuorukaisen sopimus kattaa kolme kautta.

Kuopiolainen Janne Laakkonen on nopea, taitava ja pienikokoinen oikea laita. Laakkonen on pelannut uransa pääasiassa kasvattajaseura KalPan A-junioreissa. Menneellä kaudella KalPan A-nuorissa siunaantuneet 62 pistettä kertovat miehen taitotasosta omaa kieltään. Suomi-Sarjakaan ei jäänyt viime kaudella mieheltä kokematta, kun mies pääsi kokeilemaan kymmenkunta ottelua KalPan edustusjoukkueessa. Pisteitä tuli tasaiseen tahtiin ja kuopiolaisyleisö otti Laakkosen heti omakseen, mutta kuopiolaisten pettymykseksi Kerho vei miehen. Laakkosen sopimus on kaksivuotinen.

» Lähetä palautetta toimitukselle