TAP - LUK
TOR - WSH 2.30
MTL - ARI 2.30
COL - MIN 4.30
VGK - NSH 5.00
ANA - STL 5.00
VAN - CAR 5.30

HPK solmi tukun jatkosopimuksia

LIIGA / Uutinen
HPK on tehnyt kolme jatkosopimusta runkopelaajiensa kanssa. Nimensä sopimuspapereihin ovat kirjoittaneet puolustaja Tuukka Mäkelä sekä hyökkääjät Janne Kolehmainen ja Toni Häppölä.

Tällä hetkellä sarjataulukossa sijalla viisi oleva HPK jatkaa joukkueensa rakentamista kohti tulevaa kautta kiinnittämällä kolme nykyistä pelaajaa lisää kolmentoista jo olemassa olevan sopimuksen jatkoksi.

Puolustaja Tuukka Mäkelä ja hyökkääjä Janne Kolehmainen ovat kirjoittaneet kahden vuoden sekä hyökkääjä Toni Häppölä yhden vuoden jatkosopimuksen seuran kanssa.

Mäkelä ja Kolehmainen ovat kuuluneet koko tämän kauden ajan ritaripaitojen kokoonpanoon tuoden kovuutta joukkueeseen. Mäkelä pelaa jo kuudetta ja Kolehmainen toista kauttaan Hämeenlinnassa. Häppölä liittyi HPK:n riveihin tammikuun lopussa, kun SM-liigan siirtoaika oli umpeutumassa.

– Häppölä on jo lyhyessä ajassa osoittautunut luotettavaksi pelaajaksi, joka kantaa vastuunsa monessa roolissa ja on sopeutunut mainiosti HPK:n pukukoppiin, kertoo HPK:n toimitusjohtaja Risto Korpela.

Tällä kaudella pelaamassaan 46 ottelussa Mäkelä on tehnyt tehopisteet 2+3=5. Kolehmainen on puolestaan saalistanut 42 ottelussa pisteet 4+3=7. Alkukaudesta Espoo Bluesia edustanut Häppölä on ehtinyt keräämään HPK-aikanaan kahdeksassa ottelussa teholukemat 2+1=3.

» Lähetä palautetta toimitukselle