TAP - LUK
TOR - WSH 2.30
MTL - ARI 2.30
COL - MIN 4.30
VGK - NSH 5.00
ANA - STL 5.00
VAN - CAR 5.30

HPK solmi jatkosopimuksia

LIIGA / Uutinen
Puolustaja Santeri Alatalo ja keskushyökkääjä Tuukka Pulliainen vahvistavat oranssinuttujen miehistöä ensi kaudellakin.

Kerhon nuorisokaartin edustajista Santeri Alatalo ja Tuukka Pulliainen ovat solmineet seuran kanssa jatkosopimukset. Alatalon sopimus on kaksi- ja Pulliaisen yksivuotinen, sisältäen option myös kaudesta 2012–2013.

Alatalo on Kerhon oma kasvatti, joka on tällä kaudella tekemässä läpimurtoaan. Alatalo on merkkauttanut kuluvalla kaudella tililleen tehot 2+6. Pulliainen on Alatalon tavoin varsin lupaava pelaaja, joka johtaa oranssinuttujen sähäkkää nelosvitjaa. Pulliaisen pistesaldo osoittaa lukemia 3+7.

– Pulliainen on ennen kaikkea luotettava sentteri, jota voidaan käyttää myös erikoistilanteissa monipuolisuutensa takia. Hän on vakuuttanut meidät ja halusimme kiinnittää sentterin hyvissä ajoin, toteaa HPK:n toimitusjohtaja Risto Korpela seuran kotisivuilla.


Santeri Alatalo sonnustautuu oranssipaitaan kahdella seuraavallakin kaudella.

Pallokerhon ensi kauden joukkueen rakennus on lupaavalla alulla. Sunnuntaina seura ilmoitti tehneensä jatkosopimukset valmennuksensa kanssa ja pelaajista oranssinutuilla on yhdeksän kanssa tehtynä sopimus tulevastakin kaudesta.

Kerholla on tällä hetkellä sopimukset ensi kaudesta Alatalon lisäksi puolustajien Jukka-Pekka Laamasen, Lauri Kärmeniemen ja Tuukka Mäkelän kanssa sekä optio seuraavasta kaudesta Mathias Porselandin kanssa. Hyökkääjistä oranssinuttujen miehistössä ensi kaudellakin jatkavat Pulliaisen lisäksi Antti Roppo, Ville Viitaluoma, Janne Kolehmainen ja Juuso Puustinen.

» Lähetä palautetta toimitukselle