TPS - ILV
NYI - STL 2.00
NYR - CAR 2.00
CBJ - NJD 2.00
MTL - FLA 2.30
DET - ANA 2.30
NSH - WSH 3.00
MIN - LAK 3.00
WPG - VGK 3.00
DAL - TBL 3.30
SJS - PIT 5.00

HPK-pakki Elitserieniin - kaksi jatkosopimusta

LIIGA / Uutinen
Dan Spang lähtee muille maille.
Kuva © Pekka Rautiainen - www.illcommunications.fi
HPK:n Dan Spang hyvästelee Hämeenlinnan ja siirtyy Ruotsiin. Antti Aarnio ja Ossi-Petteri Grönholm sen sijaan pysyvät Pallokerhossa.

Dan Spang on tältä erää SM-liigapelinsä pelannut. Puolustaja on purkanut sopimuksensa HPK:n kanssa ja siirtyy Elitserien-seura HV71:n riveihin.

- Danille tarjoutui pelipaikka Ruotsissa. Emme halunneet olla esteenä hänen siirtymiselleen uuteen joukkueeseen. Siirto tarjoaa Danille uusia mahdollisuuksia tulevaisuutta silmällä pitäen, toimitusjohtaja Risto Korpela kommentoi.

29-vuotias Spang pelasi HPK:ssa 42 ottelua tehoin 3+13=16.

Ossi-Petteri Grönholm ja Antti Aarnio sen sijaan jäävät Hämeenlinnaan allekirjoitettuaan jatkosopimukset. Grönholmin uusi sopimus on kaksivuotinen, Aarnio puolestaan jatkaa ainakin vuoteen 2014.

- Antti on hyvä roolipelaaja ja taistelija, joka sopii Ari-Pekka Selinin joukkueeseen mainiosti ja halusimme näin ollen käyttää option. Ossi-Petteri on pelannut erinomaisesti tällä kaudella ja tuo edelleen kovuutta HPK:n takalinjoille myös tulevina kausina, Korpela kertoo.

Maanantaisten peliliikkeiden lisäksi Pallokerho aikoo pysyä aktiivisena markkinoilla torstain siirtorajaan asti. Merestä on määrä onkia vahvistus sekä hyökkäykseen että puolustukseen.

- Spangin siirto vapauttaa meille taloudellisia resursseja, joten uskon, että meillä on uutisia ennen siirtorajan umpeutumista.

» Lähetä palautetta toimitukselle