HPK kiinnitti puolustajaryppään

LIIGA / Uutinen
SaiPaa tällä kaudella edustanut Antti Bruun matkaa Hämeenlinnaan.
Kuva © Jarno Hietanen
Hämeenlinnan Pallokerho on allekirjoittanut kolmen puolustajan kanssa sopimukset. Puolustajat ovat Juho Mielonen, Craig Schira ja Antti Bruun.

Puolustaja Juho Mielonen kiekkoili jo päättyneellä kaudella HPK:n rivistössä. Mielosen sopimukseen lukeutui optiovuosi, jonka Kerho hyödynsi. Täten Mielonen jatkaa Hämeenlinnassa. 

Mielosen lisäksi Pallokerhon kanssa pelaajasopimukset ovat solmineet kanadalainen Craig Schira ja savonlinnalaislähtöinen Antti Bruun

- Tässä vaiheessa vahvistamme puolustustamme. Halusimme ehdottomasti käyttää Juhon option sopimuksestamme, hänhän kuului parhaimmistoomme kauden loppuvaiheessa.

- Schira ja Bruun tuovat kiekollisuutta ja kokemusta takalinjoille, sanoo HPK:n toimitusjohtaja Risto Korpela.

Kerhon uusista puolustajavärväyksistä kanadalaispakki Schiran sopimus seuran kanssa on 1+1 vuotinen ja Bruunin sopimus kaksivuotinen. 

Schira on 24-vuotias oikealta ampuva puolustaja. Aiemmalla urallaan Schira on kiekkoillut 340 ottelua WHL-sarjassa ja 208 peliä AHL-sarjassa.

Viime kaudella Schira kiekkoili  Norjan liigaa Frisk Asker-nimisessä joukkueessa. Norjassa puolustajan tilille kertyi pelejä 45 kappaletta ja niissä hän merkkautti pisteet 17+18=35.

Bruun on puolestaan 33-vuotias kiekkoilija, joka kiekkoili tällä kaudella SaiPassa. Yhteensä Bruunin tilillä on SM-liigan runkosarjaotteluja 450 kappaletta. SM-liigaa Bruun on uransa varrella pelannut Ilveksen, SaiPan ja Lukon riveissä. 

» Lähetä palautetta toimitukselle