TPS - JUK
KAL - HPK
KOO - SPO
KÄR - ÄSS
LUK - ILV
TAP - JYP
FLA - TOR 2.00
CBJ - MTL 2.00
WSH - NYI 2.30
CAR - OTT 2.30
CGY - DET 4.00
ARI - PIT 4.00
VAN - BUF 5.00
NJD - ANA 20.00
COL - LAK 22.00

HPK-kasvatti Järveläinen tekee paluun Hämeenlinnaan

LIIGA, MESTIS / Uutinen
Mestiksen kultakypärä vaihtuu HPK:n valkoiseen.
Kuva © Timo Savela
HPK hankki oman kasvattinsa takaisin. Peliitoissa kiekkoillut Ville Järveläinen palaa Hämeenlinnaan. HPK ja Järveläinen ovat allekirjoittaneet 1+1 vuoden pelaajasopimuksen.

Ville Järveläinen siirtyy HPK:n miehistöön. Kerho-kasvatti on harjoitellut jo tämän viikon joukkueen mukana. Pienikokoinen laitahyökkääjä tekee liigadebyyttinsä perjantaina Kärppiä vastaan. 

Mestiksessä HPK-kasvatti on pelannut 34 ottelua, joissa on syntynyt kymmenen maalia ja 22 maalisyöttöä. Tällä erää viimeisen Peliitat-pelinsä Järveläinen pelasi kesiviikkona tappio-ottelussa SaPKoa vastaan. Vuodenvaihteessa nuorukainen esiintyi myös nuorten maajoukkueessa Ufassa pelatuissa MM-kisoissa. Kuudessa ottelussa väkkärä iski kaksi maalia ja antoi yhden maaliin johtaneen syötön.

HPK:n A-junioreissa Järveläinen muodosti tehokolmikon yhdessä Teemu Rautiaisen ja Otto Paajasen kanssa. Järveläinen muodostaa Rautiaisen ja Paajasen kanssa myös HPK:n nelosketjun perjantain Kärpät-kamppailussa.

Kauden 2011-2012 laituri vietti Yhdysvaltojen juniorisarjassa pelaavan Green Bay Gamblersin riveissä. HPK:n pelaajakoordinaattori Janne Laukkanen kertoo Kerhon halunneen tarjota seuran omalle kasvatille näytön paikan.

- Villen esitykset Mestiksessä ovat olleet sitä luokkaa, että hän ansaitsee näytönpaikan myös liigakaukaloissa. Meillä oli hyökkääjän tontti vapaana ja tietysti haluamme tarjota omalle kasvatillemme paikan, Laukkanen kommentoi.

» Lähetä palautetta toimitukselle