JYP - IFK
KOO - SPO
PEL - TPS
SAI - TAP
BOS - STL 2.00
NYI - NJD 2.00
NYR - CHI 2.00
TBL - TOR 2.30
NSH - WPG 3.00
MIN - ANA 3.00
DAL - LAK 3.30

HPK julkisti sopimusryppään

LIIGA / Uutinen
Juha Koivisto vahvistaa ensi kaudella HPK:n hyökkäystä.
Kuva © Timo Savela
Hämeenlinnan Pallokerho on maanantaina julkistanut neljä pelaajasopimusta. Kerhoon siirtyvät maalivahdit Frans Tuohimaa ja Timo Niemi sekä hyökkääjä Juha Koivisto. HPK on solminut myös Jaakko Turtiaisen kanssa jatkosopimuksen.

Maalivahti Frans Tuohimaa on allekirjoittanut HPK:n kanssa kahden vuoden pelaajasopimuksen. Tuohimaa siirtyy Kerhoon Helsingin Jokereista, jossa vahti on pelannut kolmella edellisellä kaudellaan.

Tällä kaudella Tuohimaa torjui Jokereiden maalin suulla 13 ottelussa. Tuohimaalla on myös NHL-varaus. Edmonton Oilers varasi Tuohimaan seitsemännellä kierroksella vuonna 2011.

HPK:n toinen maalivahtivärväys Timo Niemi aloittaa Kerhon miehistössä koeajalla. Niemi on 20-vuotias maalivahti, joka tällä kaudella pelasi Mestis-seura Jokipojissa. Niemellä on jo entuudestaan myös HPK-taustaa, sillä kaudella 2008-2009 Niemi torjui Kerhon B-juniorijoukkueessa.

Pallokerho on solminut myös kahden hyökkääjän kanssa sopimukset. Hyökkääjät ovat Jaakko Turtiainen ja Juha Koivisto

Hyökkääjistä Turtiainen on kiekkoillut Kerhon miesten liigajoukkueessa jo kolmella peräkkäisellä kaudellaan. Tällä kaudella Turtiainen pelasi HPK-nutussa 29 pelissä ja merkkautti tililleen pisteet 1+3=4. HPK ja Turtiainen allekirjoittivat tulevaa kautta koskevan jatkosopimuksen. Lisäksi sopimus sisältää Pallokerhon option lisäkaudesta.

Juha Koivisto on puolestaan uusi nimi Kerhon joukkueeseen. Koivisto siirtyy HPK:n miehistöön SaiPasta. SaiPassa Koivisto tahkosi kuluvalla kaudella 59 kamppailua tehoin 7+5=12. Koiviston ja HPK:n välinen sopimus on kaksivuotinen. 

- Turtiaisen ja Koiviston pelaajasopimukset tuovat HPK:n rosteriin lisää leveyttä. Molemmat herrat ovat kovia taistelijoita, kommentoi HPK:n pelaajakoordinaattori Janne Laukkanen.

» Lähetä palautetta toimitukselle