BOS - BUF 0.00
CHI - SJS 2.00
WPG - TBL 2.00
VAN - EDM 5.00

HPK julkaisi tukun sopimuksia - Kerhoon seitsemän uutta pelaajaa

LIIGA / Uutinen
Tänä keväänä pronssia voittanut Hämeenlinnan Pallokerho julkaisi perjantaina kasan pelaajasopimuksia ensi kaudelle. Mukana on paljon jatkosopimuksia sekä myös uusia pelaajia. Nimekkäimpinä hankintoina voidaan pitää maalivahti Teemu Lassilaa sekä hyökkääjä Pasi Tuomista.

Matti Alatalon valmennuskauteen valmistautuva HPK on hankkinut riveihinsä maalivahti Teemu Lassilan Ruotsista, puolustajat Harri Tikkasen ja Mikko Palomäen SaiPasta, sekä hyökkääjät Pasi Tuomisen Sveitsistä, Pasi Salosen HIFK:sta ja Roni Anderssonin Jokereista. Lisäksi 19-vuotias Ilves-kasvatti Jan-Mikael Järvinen siirtyy HPK:hon.

HPK on tehnyt jatkosopimukset hyökkääjien Jonas Anderssonin, Iivo Hokkasen, Juha-Pekka Loikaksen ja Hannu Väisäsen kanssa. Uusien jatkosopimusten ja hankintojen myötä HPK:lla on 23 pelaajasopimusta ensi kaudeksi.

Kerho ilmoitti myös, että kokenut Sport-puolustaja Markku Erholtz sekä KalPassa pelannut nuori keskushyökkääjä Ville Eskelinen saapuvat HPK:hon koeajalle hakemaan sopimusta.

HPK:n joukkue ei ole vielä valmis ja lisää pelaajasopimuksia on odotettavissa ennen seuraavan kauden alkua. Muun muassa ulkomaalaiskiintiöön mahtuu vielä kolme pelaajaa.

» Lähetä palautetta toimitukselle