TAP - LUK
TOR - WSH 2.30
MTL - ARI 2.30
COL - MIN 4.30
VGK - NSH 5.00
ANA - STL 5.00
VAN - CAR 5.30

HPK jatkosopimuksiin Sicakin, Aallon ja Sillanpään kanssa

LIIGA / Uutinen
Hämeenlinnan Pallokerho on solminut yhden vuoden mittaiset jatkosopimukset luottopuolustajiensa Vladimir Sicakin ja Teemu Aallon sekä laitahyökkääjä Olli Sillanpään kanssa.

Vladimir Sicak paransi peliotteitaan kauden edetessä ja loppukaudesta tsekki oli jo erinomaisessa vireessä. Erittäin hyvin liikkuva ja kiekollisenakin taitava nuorukainen on HPK:n pakistossa myös ensi kaudella suuressa roolissa. Patukkamainen pakki tuli Kerhoon Pohjois-Amerikan farmisarjoista suurena kysymysmerkkinä, mutta vakuutti hämeenlinnalaisyleisön nopeasti taidoillaan.

Teemu Aalto puolestaan pelasi uransa ylivoimaisesti upeimman kauden. Runkosarjan tehotilastoissa Aalto oli 30 pisteellään liigan kolmanneksi paras puolustaja. Varsinkin ylivoimalla Aallon hurja lämäri pääsi oikeuksiinsa. Aiemmilla kausilla Teemulla oli vielä vaikeuksia pysyä mukana liigavauhdissa omalla puolustusalueella, mutta tällä kaudella 24-vuotias pakki pystyi nostamaan tasoansa huikeasti.

Olli Sillanpää puolestaan on Kerhon oma kasvatti, joka palasi joukkueeseen päättyneeksi kaudeksi Mestis-kierroksen jälkeen. Sillanpään roolina oli nelosketjun jokapaikanhöylä, ja tämän paikan nuorukainen täyttikin mainiosti. Rajallisella peliajalla Olli onnistui saamaan aikaan 10 tehopistettä.

» Lähetä palautetta toimitukselle