HPK jatkoi tsekkien sopimuksia

LIIGA / Uutinen
Hämeenlinnan Pallokerho käytti joulutauon tehokkaasti hyödykseen ja solmi kahden vuoden jatkosopimukset tsekkihyökkääjä Tomas Kucharcikin sekä tsekkipuolustaja Vladimir Sicakin kanssa.

Kauden mainiosti aloittaneet Tomas Kucharcik ja Vladimir Sicak jatkavat ritarinutussa vielä kaksi vuotta. Joulutauolla julkistettujen sopimuksien myötä hämeenlinnalaisyleisö saa nauttia herrojen taituruudesta kauteen 2004-05 loppuun asti.

Tomas Kucharcik tuli Kerhoon melko suuren kohun saattelemana huonosti menneen kauden jälkeen Porin Ässissä. Tsekki löysi kuitenkin itseluottamuksensa Vladimir Vujtekin rinnalla ja nakutti edellisellä kaudella 48 (18+30) pistettä 63 ottelussa. Tällä kaudella Kucharcik on ollut ehdottomasti hämeenlinnalaisten tärkeimpiä pelaajia ja joulutauolle lähdettäessä mies oli kivunnut jo pistepörssin kakkoseksi 31 (14+17) pisteellä. Hän on pelannut alkukauden HPK:n kakkosketjussa Janne Laakkosen ja Jan Pardavyn kanssa.

Vladimir Sicak saapui Kerhoon niin ikään kaudelle 2001-2002 Pohjois-Amerikasta. Alkukausi oli nuorelle ja kehittyvälle tsekille erittäin vaikea, mutta alkuvaikeuksien jälkeen mies nousi kauden edetessä yhä suurempaan rooliin. Pudotuspeleissä Sicak olikin jo sitten yksi Kerhon parhaista puolustajista ja sama tahti on jatkunut tälläkin kaudella. Nuori lupaus on ollut ritareiden selkeä kakkospakki Marko Tuulolan jälkeen ja pisteitä mies on tehnyt yhdeksän (4+5).

» Lähetä palautetta toimitukselle