HPK jatkoi Paajasen ja Lehtivuoren sopimuksia

LIIGA / Uutinen
Lehtivuori jatkaa HPK:n takalinjoilla.
Kuva © Aleksi Manninen aleksi.manninen@jatkoaika.com
HPK on tehnyt jatkosopimukset hyökkääjä Otto Paajasen sekä puolustaja Joonas Lehtivuoren kanssa. Pelaajasopimuksien lisäksi joukkue kiinnitti toimistopuolelle uudeksi myyntijohtajakseen Sami Matinkarin.

Otto Paajanen ja Joonas Lehtivuori jatkavat HPK:n riveissä kaksivuotisilla sopimuksilla. Lehtivuori on iskenyt kuluvalla kaudella 19 ottelussa tehot 3+6 ja Paajanen on tehtaillut 22 ottelussa pisteet 2+5.

− Joonas ja Otto ovat avainpelaajiamme ja johtavat esimerkillään joukkuetta. Heissä näkyy HPK:n tapa pelata, ja heidän jatkosopimuksensa tuovat jatkuvuutta ja pysyvyyttä joukkueeseen. Molemmilla heistä on myös vielä potentiaalia kehittyä eteenpäin. Olemme erittäin tyytyväisiä näistä kahdesta jatkosopimuksesta, kertoi HPK:n toimitusjohtaja Antti Toivanen.

HPK kertoi myös nimittäneensä uudeksi myyntipäällikökseen Sami Matinkarin. Viimeiset 10 vuotta ICT-alan yritys AinaComissa työskennellyt Matinkari aloittaa uudessa tehtävässään joulukuussa.

− Sami omaa erinomaiset B2B-myyntitaidot sekä monipuoliset verkostot. Maakunta ja HPK ovat hänelle tuttuja. Sami tulee ammattimaisesta myyntiorganisaatiosta, josta vuosien aikana ammennetut opit antavat meille HPK:ssa lisää mahdollisuuksia kehittää myyntitoimenpiteitämme, Toivanen totesi.

» Lähetä palautetta toimitukselle