JYP - IFK
KOO - SPO
PEL - TPS
SAI - TAP
BOS - STL 2.00
NYI - NJD 2.00
NYR - CHI 2.00
TBL - TOR 2.30
NSH - WPG 3.00
MIN - ANA 3.00
DAL - LAK 3.30

HPK ja Suhonen purkivat sopimuksensa − ura jatkuu Mikkelissä

LIIGA / Uutinen
Suhonen kantaa jatkossakin jukuripaitaa.
Kuva © Aleksi Manninen aleksi.manninen@jatkoaika.com
Sopimuksensa HPK:n kanssa purkanut Teemu Suhonen jatkaa Jukureissa kevääseen 2018 asti ulottuvalla sopimuksella.

Jukurit on tehnyt ensi- ja loppukauden kattavan sopimuksen puolustaja Teemu Suhosen kanssa. HPK:sta Mikkeliin siirtynyt Suhonen on pelannut lainasopimuksella Jukureissa kolmen ottelun verran.

− Halusimme rakentaa ensi kauden palapeliä lisää ja tämä sopimus kattaa oman palasensa. Tietenkin Teemu tuo meidän pelaamiseemme lisäelementtejä myös loppukauden ajaksi, Jukureiden päävalmentaja Risto Dufva kommentoi.

HPK:ssa Suhonen jäi vähälle peliajalle, mutta Mikkelissä puolustaja on saanut vastuuta niin tasakentällisin kuin myös ylivoimalla. HPK päätyi purkamaan sopimuksen Suhosen kanssa yhteisymmärryksessä.

− Me emme halunneet olla Teemun kehityksen tiellä vaan vapautamme hänet joukkueeseen, jossa hänellä on mahdollisuus kehittyä entisestään pelaajana, tutussa ympäristössä. Kehitys liigapelaajana jatkuu varmasti vielä monia vuosia. Toivotamme kaikkea hyvää jatkoon, HPK:n päävalmentaja Antti Pennanen tuumi päätöksen taustoja.

27-vuotias Suhonen on onnistunut Jukureissa kertaalleen maalinteossa. Jukurit-nuttu on puolustajalle tuttu jo viime kaudelta, jolloin hän pelasi Mikkelissä Pennasen toimiessa päävalmentajana. 

− Tämä oli hieno mahdollisuus, johon halusin tarttua. Uskon, että tämä ratkaisu oli paras mahdollinen kaikille osapuolille. Loppukauden tavoitteista tulee mieleen historian ensimmäinen pudotuspeli Mikkelissä, kertoi Suhonen.

» Lähetä palautetta toimitukselle