TAP - LUK
TOR - WSH 2.30
MTL - ARI 2.30
COL - MIN 4.30
VGK - NSH 5.00
ANA - STL 5.00
VAN - CAR 5.30

HPK ja Pelicans jälleen vaihtokaupoilla

LIIGA / Uutinen
Koko kauden vilkasta pelaajavaihtoa suorittaneet HPK ja Pelicans ehtivät kaupoille vielä ennen siirtotakarajaa. Hämeenlinnaan siirtyy monia liigaseuroja kiinnostanut Jani Keinänen ja HPK luovuttaa Lahteen hyökkääjä Harri Suutarisen ja puolustaja Olli Korkeavuoren.

Vladimir Vujtekin ja Anders Burströmin siirtojen jälkeen HPK:n hyökkäyspää kaipasi vahvistusta ja seuran oma kasvatti Jani Keinänen on siis Pallokerhon uusi keskushyökkääjä.

Keinänen on tällä kaudella kerännyt 24 tehopistettä ja on yksi Pelicansin parhaita pelaajia plusmiinustilastossa. Suutarinen ja Korkeavuori ovat puolestaan jääneet HPK:ssa vähälle peliajalle. Korkeavuori on tämän kauden aikana edustanut Pelicansia jo aiemminkin.

HPK hakee yhä lisävahvistuksia sekä maalivahtiosastolleen että hyökkäyspäähän. Puolustuskaan ei välttämättä ole vielä lyöty lukkoon, mikäli markkinoilta puolustajakokelaita löytyy.

- Akuuteinhan tässä on tietysti edelleen maalivahtitilanne ja töitä tehdään asian eteen kokoajan. Puolustuspää on varmaan rauhallisin osasto, kun tuossa on maalivahtipolitiikka ensimmäisenä esillä. Hyökkäyksessä voi mahdollisesti tapahtua vielä jotain, mutta mitään varmaa ei tässä Keinäsen lisäksi käsillä ole, kertoi HPK:n toimitusjohtaja Risto Korpela.

Keinäsen siirto HPK:hon koskee loppukautta. Kaupan yhteydessä Pelicansille siirtyvät Olli Korkeavuoren pelaajaoikeudet. SM-liigan siirtotakaraja umpeutuu lauantaina 31.1.2004.

» Lähetä palautetta toimitukselle