IFK - LUK
HPK - SAI
ILV - KÄR
ÄSS - JUK
OTT - COL 2.00
PHI - BOS 2.30
CGY - BUF 4.30
VAN - EDM 5.00
ARI - SJS 5.00

HPK ja Jokerit vaihtokaupoilla - nuori Jere Karjalainen Kerhon riveihin

LIIGA / Uutinen
21-vuotias hyökkääjä Jere Karjalainen liittyy HPK:n rivistöön. Karjalainen on kuluvalla kaudella pelannut pääasiassa Mestis-seura Kiekko-Vantaassa.
Kuva © Kristian Salminen - kristian.salminen@jatkoaika.com
Liigajoukkueet Hämeenlinnan Pallokerho ja Helsingin Jokerit ovat tehneet pelaajavaihdon.

HPK ja Jokerit ovat tiistaina suorittaneet pelaajavaihdon, jossa Kerhon maalivahti Timo Niemi matkaa Helsinkiin ja Jokereista HPK:n miehistöön puolestaan liittyy nuori 21-vuotias hyökkääjä Jere Karjalainen.

Maalivahti Niemi on ollut kuluvalla kaudella Pallokerhon kolmosvahti, mutta peliaikaa torjujalle ei ole kertynyt HPK:n riveissä lainkaan. Niemi onkin tällä kaudella kiekkoillut Mestiksessä, Mestiksessä Niemen seuroja ovat olleet Jukurit, SaPKo, KooKoo ja Jokipojat.

Tiistaina Kerhon miehistöön liittyvä hyökkääjä Jere Karjalainen on puolestaan kuluvalla kaudella pelannut neljä ottelua Helsingin Jokereissa. Noissa Jokereissa pelaamissaan neljässä kamppailussa Karjalainen on merkkauttanut tililleen yhden maalin.

Karjalainen on tällä kaudella pelannut myös Mestiksessä, Mestiksessä Karjalainen on kiekkoillut Kiekko-Vantaan joukkueessa ja hyökkääjän tilille on kerääntynyt 23 Mestis-peliä. Iältään sekä Niemi että Karjalainen ovat 21-vuotiaita kiekkoilijoita.

HPK on tiistaina jatkanut myös hämeenlinnalaisjoukkueessa lainassa olleen Markus Hännikäisen laina-aikaa. Hännikäinen tulee Kerhon riveissä pelaamaan vielä ainakin kaksi seuraavaa HPK:n ottelua, nuo pelinsä Kerho kiekkoilee Ässiä ja Tapparaa vastaan.  

» Lähetä palautetta toimitukselle