TPS - JUK
KAL - HPK
KOO - SPO
KÄR - ÄSS
LUK - ILV
TAP - JYP
FLA - TOR 2.00
CBJ - MTL 2.00
WSH - NYI 2.30
CAR - OTT 2.30
CGY - DET 4.00
ARI - PIT 4.00
VAN - BUF 5.00
NJD - ANA 20.00
COL - LAK 22.00

HPK hankki riveihinsä Niklas Hagmanin - Cornet sivussa runkosarjan loppuun saakka

LIIGA / Uutinen
Hagman pelit jatkuvat Hämeenlinnassa.
Kuva © Aleksi Manninen aleksi.manninen@jatkoaika.com

37-vuotias Niklas Hagman siirtyy HPK:hon loppukauden kattavalla sopimuksella. Kokeneen suomalaishyökkääjän hankinnalla HPK paikkaa Philippe Cornet'a, joka on sivussa runkosarjan loppuun saakka.

− Niklas on ehdottomasti kokenut ammattilainen, joka tuo paljon pelillisiä asioita ja myös oman kokemuksensa joukkueeseemme. Olen todella iloinen myös siitä, että hän halusi tulla nimenomaan HPK:hon ja on erittäin motivoitunut pelaamaan Kerhossa, päävalmentaja Antti Pennanen kertoi joukkueen verkkosivuilla.

Kuluneella kaudella Hagman on pelannut Kärpissä 14 ottelua tehopistein 2+6.

Käyttäjän lmerilainen kuva

Kommentti: Lauri Meriläinen

Philippe Cornet'n menetys on kova isku, mutta kova on paikkaamaan saapuva Niklas Hagmankin. Jo puolustaja Shane O'Brienin hankinnan yhteydessä HPK sai taloudellista tukea muualta, kun pelaajabudjetti ei antanyt myöden. Myös Hagmanin hankintaa varten on luultavasti käyty kenties samalla kukkarolla.

Antti Toivanen on toimitusjohtajana jatkanut nopeiden ja rohkeiden, mutta myös hyvin perusteltujen peliliikkeiden linjalla. Toivasen toimintaan on selvästi luottoa, siitä kertoo myös saatu taloudellinen tuki.

» Lähetä palautetta toimitukselle