HPK hankki Myllyniemen Lahdesta ja puolustajan Ruotsista

LIIGA / Uutinen
Lahden turkoosi vaihtuu Hämeenlinnan oranssiin.
Kuva © Petteri Äikäs - petteri.aikas@jatkoaika.com
HPK on tehnyt sopimukset Jere Myllyniemen, Joonas Lehtivuoren ja Matias Haarasen kanssa.

Maalivahti Jere Myllyniemen sopimus on kaksivuotinen. 32-vuotias Myllyniemi on pelannut neljä edellistä kautta Lahden Pelicansissa.

HPK vahvistaa puolustustaan SHL:stä saapuvalla Joonas Lehtivuorella. Hän on pelannut neljä edellistä kautta MODOssa. Lisäksi hänellä on kokemusta Philadelphia Flyersin AHL-joukkue Adirondack Phantomsista, jossa Ilves-kasvatti pelasi 98 ottelua ja teki tehopisteet 7+25.

Lehtivuoren sopimus on kaksivuotinen. Sopimuksessa on optio ulkomaille siirtymisestä. Edellisen kerran 26-vuotias puolustaja pelasi Suomessa kaudella 2010-2011 lainasopimuksella KalPassa. Neljän SHL-vuoden saldoksi kertyi 199 ottelua ja 43 tehopistettä.

− Lehtivuori on hyvä kiekollinen pakki, joka tuo kokemuksellaan johtajuutta meidän nuoreen puolustukseen. Myllyniemi on Liigan huippumaalivahteja. Hän osoitti viime kaudella kuuluvansa siihen joukkoon, HPK:n päävalmentaja Pasi Arvonen arvioi.

Lisäksi HPK on tehnyt 2+1-vuotisen sopimuksen 18-vuotiaan puolustajan Matias Haarasen kanssa. Haaranen on HPK:n oma kasvatti.

− Matias on pelannut hyvin nuorten sarjaa ja osoitti Liigassakin hyviä otteita. Hän on kehityskelpoinen ja hänen kanssaan mennään rauhassa eteenpäin. Hän on aivan loistava kiekollinen pelaaja ja hänellä on hyvä pelinäkemys, Arvonen kuvailee.

» Lähetä palautetta toimitukselle