HPK aloitti tyhjennysmyynnin tähtiosastolta - joukkueen parhaat Ouluun ja Turkuun

LIIGA / Uutinen
Oula Palve on ollut HPK:n tehokkain pelaaja tällä kaudella.
HPK luopuu kahdesta kärkihyökkääjästään, kun Oula Palve siirtyy TPS:n riveihin ja Kristian Vesalainen Kärppiin.

Hyökkääjä Oula Palve ja HPK ovat purkaneet sopimuksensa. TPS:ään siirtyvä Palve kiekkoili toista kauttaan HPK:n riveissä, ja kuluvalla kaudella hän oli hämeenlinnalaisjoukkueen tehokkain pelaaja iskemällä 50 ottelussa tehot 13+31.

− Oula on ollut tällä kaudella Liigan parhaimpia keskushyökkääjiä ja olemme luonnollisesti tyytyväisiä, että saimme hänet mukaan jo täksi kaudeksi, urheilutoimenjohtaja Antero Niittymäki kommentoi TPS:n verkkosivuilla.

Hyökkääjän sopimus TPS:n kanssa kattaa loppukauden lisäksi kaksi seuraavaa kautta.

− Olen kuullut paljon hyvää TPS:n organisaatiosta. Täällä pelaajasta pidetään huolta. Odotan innoissani kevään pelejä, Palve kertoi.

Lisäksi HPK on vuokrannut toisen kärkihyökkääjänsä, Kristian Vesalaisen, loppukaudeksi Oulun Kärppiin. 18-vuotias Vesalainen on pelannut HPK:ssa kuluvalla kaudella 44 ottelua tehoin 19+20 ollen joukkueen toiseksi tehokkain pelaaja.

− Kristian on osoittanut olevansa tässä liigassa erittäin hyvä ja tuloksentekoon pystyvä pelaaja. Kristian on profiilipelaaja, ja olemme erittäin iloisia siitä, että saatiin HPK:n kanssa asiat sovittua niin, että hän pelaa meillä loppukauden. Kristian on meidän sloganimme näköinen pelaaja: nopea, vahva ja luotettava, Kärppien urheilutoimenjohtaja Harri Aho kertoi tyytyväisenä.

» Lähetä palautetta toimitukselle