TAP - KAL
VGK - MIN 1.00
FLA - SJS 2.00

Hostikka Kärppien maalille

LIIGA / Uutinen
Pelaajaruletti Oulussa jatkuu, kun Kärpät hankki maalilleen Ville Hostikan. Mies tulee paikkaamaan loukkaantumisista kärsivää maalivahtiosastoa ja hänen try-out-sopimuksensa kestää joulutaukoon saakka.

Ville Hostikka kuului syksyn ajan SaiPan rinkiin, mutta miehelle päätettiin marraskuussa ruveta etsimään uutta joukkuetta. 25-vuotias vahti torjui lappeenrantalaisjoukkueessa kahdessa ottelussa ja haki lisäksi pelituntumaa parista Mestis-pelistä TuTon riveissä.

Kärpissä Hostikka tulee paikkaamaan loukkaantumistilannetta, sillä joukkueen molemmat maalivahdit Petri Koivisto ja Tomi Karhunen ovat sairastuvalla. Kahdessa edellisessä kamppailussa Kärppien maalia on vartioinut joukkueen kolmosvahti Antti Rautiola, joka pelasi alkukauden Mestiksessä K-Laserissa.

– Olemme hankkineet maalivahdin. Ville Hostikka saapuu SaiPasta seitsemän ottelun mittaiselle koejaksolle. Hän on huomenna perjantaina joukkueen mukana. Valmentaja tekee päätökset peluuttamisista sitten, kertoi Kärppien urheilutoimenjohtaja Harri Aho.

– Koivisto on poissa ainakin viikon. Karhunen huilannee joulutauolle saakka.


Ville Hostikka hakee pelipaikkaa Kärpistä.

» Lähetä palautetta toimitukselle