Honkalehto jatkaa toimitusjohtajana, Sami Sandell Ilvekseen

LIIGA / Uutinen
Ilveksen toimitusjohtaja Esa Honkalehdon sopimusta on jatkettu vuoteen 2009 saakka. Samalla Ilves tiedotti hyökkääjälupaus Sami Sandellin palaavan Pohjois-Amerikasta Tampereelle.

Ilves-Hockey Oy on jatkanut toimitusjohtajansa Esa Honkalehdon sopimuksen jatkumaan ainakin vuoteen 2009 asti. Alkuperäinen sopimus olisi päättynyt ensi kevääseen.

Honkalehto aloitti Ilves-Hockey Oy:n toimitusjohtajana keväällä 2004. Honkalehto on tehnyt yhteistyössä urheilupäällikkö Juha Hautamaan kanssa pitkäjänteistä työtä Ilveksen nostamiseksi takaisin huipulle.

Hautamaan sopimus päättyi kuluvaan kauteen, mutta Honkalehdon mukaan neuvottelut jatkosta ovat jo käynnissä.

Honkalehto itse oli tyytyväinen jatkon varmistuttua.

- Tulin tähän tehtävään alunperin kolmeksi vuodeksi. Jotta Poika & Ilves-projekti ei jäisi omalta osaltani kesken, niin oli syytä sopia ajoissa jatkosta.

- Minulla on kunnianhimoiset tavoitteet sekä nuorten kehittämisen että kilpailullisen puolen osalta. Olen ollut hyvin motivoitunut työssäni ja jatkossa varmasti vielä motivaatiota riittää.

Sami Sandell palasi mielellään Ilvekseen

19-vuotias laitahyökkääjä pelasi kaksi viimeistä kautta WHL:ssä Brandon Wheat Kings –joukkueessa. Viime kaudella 38 tehopistettä kerännyt Sandell oli joukkueensa viidenneksi paras pistemies. Kauden päätteeksi Sandell valittiin joukkueensa eniten kehittyneeksi pelaajaksi. Ennen siirtymistään rapakon taakse Sandell oli Ilveksen B-nuorten tehohyökkääjiä.

– On hienoa, että saamme Sandellin tapaisen kyvyn takaisin Ilvekseen. Sami on saanut vastuuta ja kovuutta Pohjois-Amerikassa – taitoahan hänellä on aina ollut, Ilveksen urheilupäällikkö Juha Hautamaa kehaisee.

Urallaan parikymmentä poikien maaotteluakin pelanneen Sandellin sopimus Ilveksen kanssa kattaa kolme seuraavaa kautta.

- Tarkoituksenani oli alunperinkin mennä sinne (WHL) opettelemaan sikäläistä pelitapaa ja palata takaisin Suomeen, Sandell itse taustoittaa WHL-reissuaan.

» Lähetä palautetta toimitukselle