Honkaheimo jatkaa Sportissa - Saukko suuntaa Kokkolaan

LIIGA, MESTIS / Uutinen
Honkaheimo luutii loppukauden Vaasassa.
Kuva © KRISTIAN SALMINEN - KRISTIAN.SALMINEN@JATKOAIKA.COM
Sportissa kuukauden sopimuksella pelanneen Otto Honkaheimon sopimusta on jatkettu loppukauden mittaiseksi. Ville Saukko jatkaa kauttaa sen sijaan Mestiksessä.

Otto Honkaheimo pelasi kuukauden sopimuksensa aikana vaasalaisryhmässä 10 ottelua. 31-vuotiaan puolustajan pistetili on vielä avaamatta, mutta hän vakuutti Sportin valmennuksen osaamisellaan.

− Honkaheimo on ollut sitä mitä haimmekin hänestä. Varma peruspuolustaja, joka tuo kokemusta, kilpailua ja leveyttä puolustukseemme. Molemmilla osapuolilla oli yhteinen halu jatkaa sopimusta, joten päätös oli helppo, kertoi Sportin urheilutoimenjohtaja Markus Jämsä.

Ville Saukko siirtyy puolestaan toistaiseksi lainalle Hermeksen riveihin. Vaasalaiskasvatti on kiekkoillut Liigassa kuluvalla kaudella 21 ottelua ilman tehoja. Mestiksessä hän on tehtaillut kahdeksassa ottelussa tehot 1+1.

− Saukko on jäänyt viime aikoina vähemmälle peliajalle, joten hänelle tekee hyvää mennä Mestikseen isoon rooliin, ja sitä kautta olla koko ajan pelivalmiudessa myös Liigaan, Jämsä totesi.

» Lähetä palautetta toimitukselle