Holtari: "Ton pysyy JYPissä"

LIIGA / Uutinen
JYPin urheilutoimenjohtaja Jukka Holtari kiistää huhut neuvotteluista joukkueen tsekkitähti Petr Tonin myymiseksi Ruotsin Elitserienissä pelaavaan Luleåån."Miksi myisimme joukkueen valovoimaisimman tähden ja fanien suosikin?" kysyy Holtari.

Kohu nousi kun Pohjois-Ruotsissa vaikuttava Norrbottens-Kuriren verkkolehti uutisoi, että neuvotteluja Petr Tonin sopimuksen ostamiseksi oltiin käyty jo jonkin aikaa JYPin ja Luleån välillä. Puhelimitse perjantaina tavoitettu JYPin urheilutoimenjohtaja Jukka Holtari vakuutti Jatkoajalle, että Luleå liittyy kuvaan vain siten, että eräs ruotsalainen pelaaja-agentti oli kaupitellut sopimuksellisia pelaajia joiden virallinen agentti hän ei edes ollut. Tällöin hän oli ottanut yhteyden myös JYPiin.Samainen agentti on myös aiemmin toiminut Luleån toimitusjohtajana. Kyseinen yhteydenotto tapahtui Holtarin mukaan noin kaksi kuukautta sitten.

"Petr Ton vaatimaton ja vähään tyytyväinen kaveri. Kaikki tämä johtuu bisneksestä hänen ympärillään" sanoi Holtari viitaten viime kesänä tapahtuneisiin neuvotteluihin jolloin Petr Ton pyysi myös sopimuksensa purkamista.

» Lähetä palautetta toimitukselle