TPS - JUK
KAL - HPK
KOO - SPO
KÄR - ÄSS
LUK - ILV
TAP - JYP
FLA - TOR 2.00
CBJ - MTL 2.00
WSH - NYI 2.30
CAR - OTT 2.30
CGY - DET 4.00
ARI - PIT 4.00
VAN - BUF 5.00
NJD - ANA 20.00
COL - LAK 22.00

Hokkilaisia Kärppiin, slovakkihyökkääjä try-outille Kajaaniin

LIIGA, MESTIS / Uutinen
Kajaanin Hokin Mestis-joukkueen kanssa sopimuksen tulevasta kaudesta tehneet hyökkääjät Jani Tuppurainen ja Tommi Paakkolanvaara sekä puolustaja Antti Ylönen jäävät toistaiseksi Kärppien rinkiin. Slovakialainen hyökkääjä Lubomir Lenar on puolestaan tullut kajaanilaisjoukkueeseen 2-4 viikon try-outille.

Kesän ajan Oulussa harjoitelleet Tuppurainen, Paaakkolanvaara ja Ylönen jäävät Kärppien rinkiin vielä Pitsiturnauksen jälkeenkin. Muut Kärpissä harjoitelleet hokkilaiset ovat sen sijaan palanneet Kajaaniin ja pelaavat joukkueen paidassa Kajaani-turnauksessa loukkaantunutta Harri Suutarista lukuunottamatta. Suutarisen vasemman nimettömän nivelkapseli repesi Pitsiturnauksessa ja mies on sivussa parin viikon ajan.

Uutena pelaajana Hokin rinkiin liittyi tänään slovakialainen hyökkääjä Lubomir Lenar. 23-vuotias Bratislavan kasvatti pelasi päättyneellä kaudella Slovakian ykkösliigaa HC Dukla Senican joukkueessa. 36 runkosarjan ottelussa 185-senttinen ja 87-kiloinen Lenar ampui 11 maalia ja syötti yhtä monta osumaa. Neljässä pudotuspeliottelussa miehen pistetili ei avautunut.

» Lähetä palautetta toimitukselle