Hokki vahvistuu oululaistriolla

MESTIS / Uutinen
Kajaanin Hokki on tehnyt yksivuotiset pelaajasopimukset kolmen oululaisnuorukaisen kanssa.

Viime kaudella Mestiksessä 7. sijalle sijoittunut Hokki on kiinnittänyt riveihinsä kolme Oulussa kiekko-oppinsa saanutta pelaajaa. Kainuun kauniisiin maisemiin tulevaksi sesongiksi matkaavat Harri Pälve, Teemu Huttu ja Artturi Karjalainen, jotka kaikki ovat Hokki-valmentaja Petri Mattilalle tuttuja kasvoja yhteisiltä Oulun vuosilta.

Pälve ja Huttu pelasivat päättyneellä kaudella kolmessa eri joukkueessa 21-vuotiaiden hyökkääjien puettua päälleen niin oululaisen Mestis-joukkue Kiekko-Laserin, Suomi-sarjassa pelanneen Kemin Lämärien kuin Oulun Kärppien A-nuorten SM-liigamiehistönkin sotisovat.

– Teemu on taitava, hyvä keskushyökkääjä, hyvä aloittaja ja kiekollinen pelaaja. Hänelle on käyttöä monessa roolissa. Tuttu ja turvallinen valinta, Mattila kommentoi.

– Harri taas on isokokoinen hyökkääjä ja pelaajana aika suoraviivainen.

Kolmas Kajaaniin siirtyvä pelimies on puolustajan paikalla viihtyvä Artturi Karjalainen. 20-vuotias Karjalainen pelasi viime kaudella Kärppien A-nuorten SM-liigajoukkueen riveissä yhteensä 47 ottelua ja teki niissä 23 (4+19) tehopistettä.

– Artturi on kiekollisesti taitava puolustaja. Hän omaa hyvän pelikäsityksen ja pystyy toimimaan kiekon kanssa, Hokki-luotsi Mattila toteaa.


Teemu Huttu pukee tulevalla kaudella päälle Hokin sotisovan.
Antti Romsi - http://www.romsi.net

Raatesalmi jatkaa valmennuksessa – Hokki pelaajamarkkinoilla ”anturit pystyssä”

Pelaajasopimusten lisäksi Hokki tiedotti jo viime kaudella päävalmentaja Petri Mattilan apuna toimineen Teijo Raatesalmen, 39, jatkavan tehtävissään myös tulevalla Mestis-sesongilla 2012–2013.

– Tällä hetkellä voi olla hyvillä mielin, kun homma on saatu käyntiin. Pelasimme viime keväänä hyvät puolivälierät, mutta matka jäi kesken. Ensi kaudella on tavoitteena yltää vielä pidemmälle, Raatesalmi tuumii tyytyväisenä.

Päävalmentaja Mattilan mukaan Hokki voi viimeisimpien kiinnitysten myötä seurailla varsin levollisin mielin pelaajamarkkinoita, sillä 20 sopimuspelaajan ansiosta kajaanilaisjoukkue alkaa olla loppusäätöjä myöten valmis tulevan Mestis-kauden tohinoihin.

– Olemme anturit pystyssä ja seuraamme, millaisia pelaajia vielä liikkuu ja sitä kautta katsomme, missä tarpeet kohtaavat.

» Lähetä palautetta toimitukselle