Hokki vahvistuu kärppäkolmikolla

MESTIS / Uutinen
Jesse Puljujärvi nähdään joulutaukoon saakka Hokin paidassa
Kuva © Antti Romsi - http://www.romsi.net
Mestiksessä pelaavan Hokin hyökkäys vahvistuu Kärppien nuorilla lupauksilla, kun Antti Kalapudas, Jesse Puljujärvi ja Saku Mäenalanen siirtyvät lainalle Kajaaniin.

Antti Kalapudas, Jesse Puljujärvi ja Saku Mäenalanen pelaavat joulutaukoon asti Mestistä Hokin paidassa. Kärpillä on kuitenkin oikeus kutsua pelaajansa takaisin Ouluun tarvittaessa.

18-vuotias Kalapudas on kiekkoillut jo alkukauden Hokin paidassa tehoin 7+13, mikä tekee hänestä kajaanilaisseuran parhaan pistemiehen. Mestiksen pistepörssissä Kalapudas on sijalla viisi.

Puljujärvi ja Mäenalanen tuovat liigakokemusta Hokkiin

Vasta 16-vuotiasta Puljujärveä pidetään yhtenä Suomi-kiekon suurimmista lupauksista. Nuorukainen on kiekkoillut Liigassa tällä kaudella kymmenen ottelua tehoin 3+1. Lisäksi Puljujärvi on pelannut oululaisten A-nuorissa tehoin 10+3.

Mäenalanen muistetaan erityisesti viime kauden kultajuhliin päättyneiden nuorten MM-kisojen maalikuninkaana. 20-vuotias hyökkääjä on pelannut tällä kaudella Liigaa Kärppien ja Pelicansin paidassa kymmenessä ottelussa, joissa on syntynyt yksi maali. Mestis on miehelle tuttu sarja, sillä hän esiintyi viime kaudella Jokipoikien paidassa 15 ottelun verran.

Kolmikko on Hokin kokoonpanossa ensimmäistä kertaa huomenna kotiottelussa LeKiä vastaan.

» Lähetä palautetta toimitukselle