Hokki vahvistuu Jekusella ja Virtasella

MESTIS / Uutinen
Jekunen jatkaa uraansa Kajaanissa.
Kuva © Oona Sarajärvi
Kajaanin Hokki on tehnyt yksivuotiset sopimukset Sami Jekusen sekä Ville Virtasen kanssa.

Sami Jekunen siirtyy Hokki-paitaan Mestis-mestari SaPKosta. 22-vuotias puolustaja pelasi savonlinnalaisryhmässä päättyneellä kaudella 48 ottelua, joissa hän kokosi tehot 3+13.

− Jekunen on puolustaja, joka on kehittynyt tasaisesti kolmen pelaamansa Mestis-kauden aikana. Peruspuolustaminen on hänellä jämäkkää ja luonne kamppailupeliin kovalla tasolla. Kiekollinen peli meni myös viime kaudella selkeästi eteenpäin ja se näkyi suoraan myös hänen tekemissään tehopisteissä, totesi Hokin päävalmentaja Jari Laukkanen.

Jyväskyläläläislähtöinen Ville Virtanen on kiekkoillut viimeiset kolme kautta JYP-Akatemian takalinjoilla. Päättyneellä kaudella 23-vuotias puolustaja keräsi 38 runkosarjaottelussa tehot 1+4. Kahdeksassa karsintaottelussa hänen pistepussinsa karttui vielä kolmella tehopisteellä.

− Virtanen on yksi sarjan ikävämpiä pelaajia pelata vastaan. Luonteeltaan hän on todellinen "santapaperipuolustaja", joka tykkää mennä vastustajan ihon alle. Hän on hyvin liikkuva yleispuolustaja, joka pystyy pelaamaan monissa eri rooleissa niin tasaviisikoin kuin alivoimapelissä, kuvaili Laukkanen.

Hokilla on tällä hetkellä sopimukset 21 pelaajan kanssa.

» Lähetä palautetta toimitukselle