TPS - JUK
KAL - HPK
KOO - SPO
KÄR - ÄSS
LUK - ILV
TAP - JYP
FLA - TOR 2.00
CBJ - MTL 2.00
WSH - NYI 2.30
CAR - OTT 2.30
CGY - DET 4.00
ARI - PIT 4.00
VAN - BUF 5.00
NJD - ANA 20.00
COL - LAK 22.00

Hokki tyhjentää Haukkojen puolustusta

MESTIS / Uutinen
Kajaanin Hokki täydentää puolustajakalustoaan Järvenpään Haukkojen kustannuksella. Puolustajat Kai Öhberg ja Teemu Kolehmainen puolustavat loppukauden ajan Hokin paidassa.

- Meillä oli tarve puolustajista ja pojilla oli kova halu tulla pelaamaan tänne. Se on iloinen asia, sillä heidän tulonsa myötä puolustajapuolelle saadaan kaivattua laajuutta ja kiertoa aikaiseksi, Hokin manageri Olli-Pekka Hakkarainen kommentoi.

26-vuotias Öhberg on pelannut tällä kaudella 34 Mestis-ottelua. 180-senttinen ja 87-kiloinen puolustaja on ollut koko kauden ajan järvenpääläisten parhaimmistoa. Öhberg on iskenyt kauden aikana seitsemän maalia ja antanut seitsemän maaliin johtanutta syöttöä, millä irtoaa Haukkojen sisäisen pistepörssin neljäs sija. Haukkojen tehokkain puolustaja on kerännyt jäähyminuutteja 54 kappaletta. Tehotilastolukema on -16.

182-senttinen ja 82-kiloinen Kolehmainen on Haukkojen toiseksi tehokkain puolustaja heti Öhbergin jälkeen. 25-vuotias oikealta ampuva Kolehmainen on Haukkojen pistepörssin seitsemännellä sijalla. 18 ottelua ovat tuoneet mukanaan seitsemän maalia ja neljä maaliin johtanutta syöttöä. Jäähyminuutteja Kolehmaisella on 24. Tehotilasto on lukemassa nolla.

Hokki on Kolehmaiselle kauden kolmas seura, sillä marraskuun loppupuolella Haukkojen takalinjoille liittynyt Kolehmainen kiekkoili alkukauden Ruotsin ykkösdivisioonaa Boråsin paidassa.

- Teimme kovasti töitä, että saimme kasattua iskukykyisen materiaalin kevään peleihin. Pidimme huolen, että joukkuetta vahvistetaan siirtoajan päättymisen kynnyksellä ettei käy niin kuin vuosi sitten kävi, Hakkarainen iloitsi.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Lue myös