TPS - JUK
KAL - HPK
KOO - SPO
KÄR - ÄSS
LUK - ILV
TAP - JYP
FLA - TOR 2.00
CBJ - MTL 2.00
WSH - NYI 2.30
CAR - OTT 2.30
CGY - DET 4.00
ARI - PIT 4.00
VAN - BUF 5.00
NJD - ANA 20.00
COL - LAK 22.00

Hokki testaa itävaltalaismaalivahtia

MESTIS / Uutinen
Kajaanin Hokin pukukopin ovet käyvät vilkkaasti kun seura katsastaa ensi kaudelle joukkueeseen pyrkiviä pelaajia. Pasi Ahosilta, Kimmo Tuunala ja Matti Wallenius ovat nyt antaneet näyttönsä Kajaanissa eikä Hokki tee heidän kanssaan sopimusta. Uusimpana pelaajana kajaanilaisjoukkueeseen yrittää 19-vuotias itävaltalaismaalivahti Bernhard Starkbaum.

186-senttinen ja 89-kiloinen Bernhard Starkbaum on jo saapunut Kajaaniin. Lauantaina mies seurasi Scandic-turnauksen päätösottelua Hokki-Hermes katsomon puolelta ja tutustui samalla olosuhteisiin, joissa yrittää vakiinnuttaa pelipaikkansa kahden viikon try-outinsa aikana.

Wiener EV:n joukkueessa viime kaudet torjuneella Starkbaumilla on kokemusta myös Itävallan nuorisomaajoukkueesta.

Lauantaina selvisi myös, että puolustaja Matti Wallenius sekä hyökkääjät Pasi Ahosilta ja Kimmo Tuunala eivät saa sopimusta Hokkiin. Kolmikon pelaajista Tuunala on jo suunnannut Ruotsiin try-outille.

Muiden testattavana olevien pelaajien tilanne sen sijaan elää manageri Olli-Pekka Hakkaraisen mukaan edelleen. Valmentaja Vladimir Kolek kertoo, että seuraavan kahden viikon aikana luvassa on kovaa harjoittelua, harjoitusotteluita ja päätöksiä joukkueen kokoonpanon suhteen.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Lue myös