TAP - KAL
VGK - MIN 1.00
FLA - SJS 2.00

Hokki sopimukseen maajoukkuehyökkääjän kanssa

MESTIS / Uutinen
Anthony Guttig vakuutti try-outillaan päävalmentaja Petri Mattilan.
Kuva © Timo Savela
Try-out sopimuksella Kajaaniin tullut Ranskan maajoukkuehyökkääjä Anthony Guttig vakuutti valmentaja Petri Mattilan viikossa pysyvän sopimuksen arvoisesti. 24-vuotiaan hyökkääjän sopimus kattaa alkavan kauden.

Hokin päävalmentaja Petri Mattila on selvästi tyytyväinen tuoreesta vahvistuksestaan. Ranskan maajoukkueessa kaksissa edellisissä MM-kisoissa pelannut Anthony Guttig tulee Mattilan mukaan vahvistamaan joukkuetta selvästi.

- Guttig on osoittautunut lyhyessä ajassa kovaksi pelimieheksi tälle tasolle, ja hän selkeästi vahvistaa joukkuetta. Hän on kiekkollisesti älykäs ja taitava pelaaja, joka näkee kentän hyvin ja lukee erinomaisesti peliä. Lisäksi hän on rauhallinen, tunnollinen ja ahkera kahden suunnan pelaaja, Mattila hehkuttaa.

Laitahyökkääjän tontilla viihtyvä Guttig on pelannut muun muassa Ranskan pääsarjassa Dijonissa neljä kautta toimien myös joukkueen varakapteenina. Parhaalla kaudellaan 2011-2012 hän teki pelaamassaan 26 ottelussa 22 maalia ja antoi 19 maaliin johtanutta syöttöä. Viime kaudella hän pelasi muun muassa Ruotsin toiseksi korkeimmalla sarjatasolla Allsvenskanissa. Moran paidassa 19 ottelussa syntyivät tehot 2+2.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Lue myös