TAP - KAL
VGK - MIN 1.00
FLA - SJS 2.00

Hokki pitää Ylösen ja Rajalan

MESTIS / Uutinen
Kajaanin Hokki ilmoitti solmineensa loppukauden kattavat pelaajasopimukset puolustaja Antti Ylösen ja hyökkääjä Ville Rajalan kanssa.

Kuluvalla Mestis-kaudella Hokin takalinjoilla ottelukohtaisella sopimuksella luutinut Antti Ylönen, 28, on pistänyt puumerkkinsä loppukauden kestävään paperiin. Hokki-paidassa pelaamissaan 29 ottelussa tehot 1+4 tekaisseen Ylösen jatkaminen Kajaanissa on joukkueen päävalmentaja Petri Mattilalle erittäin mieluinen asia.

– Ylönen on pukukoppi- ja aitiopelaaja parhaasta päästä ja hän on noussut meillä johtavaksi pelaajaksi. Menestyneissä joukkueissa pelanneena Ylönen pystyy myös rauhoittamaan turhaa hätäilyä joukkueen tekemisessä, Mattila hehkuttaa.

– Meille se on iso uutinen, että Ylönen haluaa sitoutua joukkueeseen loppukaudeksi ja taistella menestyksestä Kajaanissa!

Ylösen lisäksi Hokki kiinnitti try-outilla olleen Ville Rajalan niin ikään loppukauden kestävällä pelaajasopimuksella linnapaitaan. Testijaksonsa aikana pelaamissaan neljässä ottelussa viisi (3+2) tehopistettä takoneen Rajalan näytöt riittivät lopulta helposti pysyvään pestiin.

– Rajalan näytöt eivät ihan try-outin varaan jääneet, sillä hän oli minulle tuttu pelaaja jo junnuvuosilta. Hän on suoraviivainen pelaaja, joka tuo joukkueeseen maalintekovoimaa, Hokki-luotsi Mattila kommentoi.

– Rajala vahvistaa selvästi hyökkäystämme, ja ensimmäisenä hänestä nousee mieleen sellainen positiivinen röyhkeys. Hän on fyysinen, isokokoinen pelaaja, ja pystyy vääntämään tilanteen voitoksi ahtaissa paikoissa.


Antti Ylönen pakittelee Hokissa kuluvan kauden loppuun asti.
Antti Romsi - http://www.romsi.net

» Lähetä palautetta toimitukselle

Lue myös