JYP - IFK
KOO - SPO
PEL - TPS
SAI - TAP
BOS - STL 2.00
NYI - NJD 2.00
NYR - CHI 2.00
TBL - TOR 2.30
NSH - WPG 3.00
MIN - ANA 3.00
DAL - LAK 3.30

Hokki nappasi Hanan

MESTIS / Uutinen
Kuluvan viikon tiistaina KooKoon kanssa sopimuksensa purkanut puolustaja Matti Hana palaa takaisin Kajaaniin.

Viime kaudella 2008–2009 vahvasti Hokin riveissä esiintynyt SaiPa-kasvatti Matti Hana, 28, palaa takaisin linnapaitaan loppukauden kattavalla pelaajasopimuksella.

Jykeväotteinen puolustaja aloitti kuluvan kautensa KooKoossa kooten 24 Mestis-ottelussa kahdeksan (4+4) tehopistettä. Ismo Lehkosen tultua marraskuun alussa kouvolalaisten päävalmentajaksi joutui Hana kuitenkin sivuraiteelle sekä pois pelaavasta kokoonpanosta ja nämä liikkeet johtivat lopulta puolustajan sopimuksen purkamiseen.

– Hana on pelannut elämänsä kautta. Hanan myötä saamme äijämäisyyttä alakertaan ja koppiinkin. Samalla tulee tervettä kilpailua pelipaikoista pakkiosastolle, toteaa Hokin päävalmentaja Nicklas Hudd tyytyväisenä.

Hokki-miehistöön myös muita muutoksia

Hanan sopimuksen lisäksi Hokki ilmoitti solmineensa kuukauden kestävän lainapestin Rauman Lukon kirjoilla olevan hyökkääjä Aki Kangasmäen kanssa. Kuluvalla kaudella Lukon paidassa A-nuorten SM-liigaa pelannut Kangasniemi ehti ennen Kajaanin visiittiä koota 26 ottelussa tehot 13+19.

– Kangasmäki oli hilkulla liigajoukkueeseen, mutta Lukolla on kohtuu kova nippu tänä kautena eikä sinne niin vain nousta. Hän pelasi harjoituspeleissä liigajoukkueen mukana, ja palaa nyt miesten peleihin pienen tauon jälkeen, jatkaa Hudd.

– Tunnen Kangasmäen muutaman vuoden takaa junnuvuosilta ja muistan hänet isokokoisena ja monipuolisena sentterinä. Hän on tottunut tekemään pisteitä A-nuorissakin, joten tekee niitä varmaan täälläkin.

Sen sijaan alkukauden Kajaanissa pelannut, mutta varsin vähälle peliajalle jäänyt hyökkääjä Jani Kiviniemi ja Hokki ovat yhteisymmärryksessä purkaneet kuluneen kauden kattavan pelaajasopimuksen.

Vaasan Sportin kasvatti nakutti Hokki-paidassa pelaamissaan 25 ottelussa neljä (2+2) tehopistettä. Sopimuksen purkamisen myötä Kiviniemi on vapaa etsimään itselleen uuden joukkueen.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Lue myös