Hokki-lupaus jatkaa Kajaanissa

MESTIS / Uutinen
Kajaanin Hokki on tehnyt kaksivuotisen jatkosopimuksen kuluvalla kaudella paikkansa edustusmiehistöstä lunastaneen Miska Humalojan kanssa.

Viime keväänä yhdessä Mestis-karsintakamppailussa esiintynyt ja kuluvalla kaudella Hokin vakiokokoonpanossa esiintynyt Miska Humaloja, 20, jatkaa Kajaanissa kevääseen 2014 asti. Pelaamissaan 20 ottelussa Humaloja on onnistunut tekemään kuusi (2+4) tehopistettä.

Hokin päävalmentaja Petri Mattila on tyytyväinen Humalojan kehitykseen.

– Humaloja on taitava kiekollinen keskushyökkääjä, ja positiivisella tavalla yllätyksellinen. Miska tehnyt kaukalossa tällä kaudella hyvää jälkeä, ja se on varmaan ollut yllätys vähän jokaiselle, miten ison roolin hän on joukkueessa ottanut, hehkuttaa Mattila.

– Halusimme tarjota Humalojalle mahdollisuutta olla Hokissa pidempään. Hän on ollut erittäin positiivinen yllätys tänä kautena, ja kasvaa tulevina vuosina vielä isompiin saappaisiin.

Humalojan jatkosopimuksen vastapainoksi Hokki tiedotti purkaneensa puolustaja Lauri Heinosen sopimuksen. Kuluvalla kaudella vain yhdessä Mestis-ottelussa pelaamaan mahtunut Heinonen jatkaa uraansa Kalajoen JHT:n riveissä.


Miska Humaloja jatkaa Hokissa.
Antti Romsi - http://www.romsi.net

» Lähetä palautetta toimitukselle