Hokki kiinnitti runkopelaajiaan

MESTIS / Uutinen
Casper Santanen jatkaa Hokissa myös kaudella 2013-2014.
Kuva © Timo Savela
Kajaanin Hokki julkaisi yhdeksän pelaajasopimusta ensi kauden Mestis-joukkueeseensa. Tuoreiden sopimusten myötä Hokilla on kasassa yhteensä 13 pelaajasopimusta kaudelle 2013-14.

Hokki kiinnitti riveihinsä tukun kajaanilaisille tuttuja pelimiehiä. Jatkosopimuksen allekirjoittivat puolustajat Jussi Makkonen, Casper Santanen ja Veli-Antti Leinonen sekä hyökkääjistä Mika Koivisto ja Veikko Karppinen.

23-vuotiaalle Jussi Makkoselle tuleva kausi on jo neljäs perättäinen Hokki-paidassa. Loukkaantumisten vuoksi Makkonen pelasi viime kaudella vain 15 ottelua, joissa kertyivät tehot 1+4=5.

Casper Santanen, 25, aloittaa toisen kautensa Kajaanissa. Viime kaudella 35 ottelussa tehoja syntyi 3+12=15. Aiemmin urallaan Santanen on pelannut Tanskassa, Norjassa ja kotoisessa SM-liigassa TPS:n paidassa.

Veli-Antti Leinonen on tuttu mies Kajaanissa, sillä 30-vuotias puolustaja on pelannut Kajaanissa vuodet 2004-2009 ja vuodesta 2011 eteenpäin. Alkava kausi on hänelle siis jo kahdeksas linnapaidassa. Viimekaudella otteluita kertyi 38 ja pisteitä kertyi 5+13=18.

Veikko Karppinen, 27, aloittaa kolmannen kautensa Hokki-hyökkäyksessä. Päättyneellä kaudella Karppinen merkkautti tehot 4+15=19 pelaamissaan 43 ottelussa. Koiviston, 20,  debyyttikausi Mestiksessä ja Hokissa sujui hienosti. Nuori ja uhrautuva taistelija lunasti paikkansa joukkueessa pelaten yhteensä 40 ottelua, joissa syntyi tehot 6+1=7.

Lisäksi Hokin A-junioreissa viime kaudella pelanneet ja myös Mestiksessä debytoineet hyökkääjät Heikki Klemetti, Samu Pyykkönen, Antti Kurkinen ja puolustaja Ville Määttä ovat solmineet kontrahdit kajaanilaisseuran kanssa.

Määtän, Klemetin ja Pyykkösen sopimukset kestävät vuoteen 2015 saakka, muut sopimukset ovat vuoden mittaisia.

» Lähetä palautetta toimitukselle