TPS - JUK
KAL - HPK
KOO - SPO
KÄR - ÄSS
LUK - ILV
TAP - JYP
FLA - TOR 2.00
CBJ - MTL 2.00
WSH - NYI 2.30
CAR - OTT 2.30
CGY - DET 4.00
ARI - PIT 4.00
VAN - BUF 5.00
NJD - ANA 20.00
COL - LAK 22.00

Hokki kiinnitti pelaajia ensi kaudeksi

MESTIS / Uutinen
Kajaanin Hokki on solminut pelaajasopimukset puolustaja Jussi Makkosen sekä maalivahtien Juha Toivosen ja Sami Koskelan kanssa.

Kajaanin Hokin miehistö täydentyy hyvää vauhtia ja maanantaina seura solmi sopimukset kahden maalivahdin sekä Hokin oman kasvatin Jussi Makkosen kanssa.

Makkonen on pelannut kolme edellistä kautta lähinnä A-nuorten SM-sarjaa Rauman Lukon riveissä. Pian 21 vuotta täyttävä kajaanilaiskasvatti sopii erinomaisesti Hokin ensi kauden sapluunaan.

– Hän on isoraaminen puolustaja, jota seurasin kateellisena monta kautta A-sarjassa. Hän esiintyi edukseen ja kun tuli mahdollisuus saada oman kylän poika rosteriin ei tarvinnut kauan miettiä. Makkonen on kykenevä Hokin kiekolliseen pelitapaan ja ottamaan paikkansa joukkueessa, linnapaitojen päävalmentaja Sami Karppinen kommentoi uusinta tulokasta.

Maalivahtirintama uusiksi

Myös maalivahtirintama sai hyvää täydennystä, kun Pohjois-Amerikasta Kajaaniin siirtyvä Juha Toivonen solmi sopimuksen tulevasta kaudesta. Toivonen pelasi kuluneen kauden Odessa Jackalopesin riveissä CHL:ssä.

– Hain kaksi kautta kokemusta Yhdysvalloista, ja nyt oli hyvä vaihe tulla takaisin kotimaahan näyttämään mistä se mies on tehty, Toivonen kommentoi Hokki-pestiä.

Kiinnostusta Toivoselle olisi riittänyt myös muualta Suomesta.

– Kun vaihtoehtoja kartoitettiin agentin kanssa, pomppasi Hokki esille siinä, että mitä olen Mestistä ja Hokkia seurannut niin pelipaikasta riippumatta pelaajat ovat onnistuneet Kajaanissa. Kajaani tuntuu hyvälle paikalle tässä vaiheessa uraani. Pitkälle edenneitä neuvotteluja ei lopulta käyty kuin Hokin kanssa, joka oli pelillisesti selkeästi paras vaihtoehto ja jolla oli tarjota paras paketti, Toivonen jatkaa.

Suomessa Toivonen on aiemmin pelannut muun muassa LeKissä sekä Kirkkonummen Salamoissa. Eniten pelikokemusta on kuitenkin karttunut A-nuorten SM-sarjasta HPK:n paidassa.

Toinen uusi vahvistus maalille on Sami Koskela. Nuori maalivahti on Tapparan kasvatti ja kartuttanut kokemusta muun muassa LeKissä.

– Ykkösvahti on löytynyt. Ja Sami Koskela on maalivahtiparin täydentävä pelaaja, juuri se mitä olemme hakeneetkin. Koskela on potentiaalinen nuori vahti, joka on hyväkuntoinen ja hyvän kokoinen, ja haastaa Toivosta, päävalmentaja Karppinen kertoo.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Lue myös