Hokki kiinnitti Eskelisen, Heikkinen jatkaa

MESTIS / Uutinen
Ville Eskelinen.
Kuva © Antti Romsi
Kajaanin Hokki kiinnitti kauden kynnyksellä riveihinsä keskushyökkääjä Ville Eskelisen. Joukkueeseen liittyy ottelukohtaisella sopimuksella myös puolustaja Henrik Forsberg. Samalla julkistettiin Jarkko Heikkisen jatkosopimus. Hokin sopimuskuvioista uutisoi ensimmäisenä Kainuun Sanomat.

Kajaanin Hokki vahvisti tuntuvasti sentteriosastoaan kiinnittämällä Ville Eskelisen kauden mittaisella sopimuksella.

Mestiksessä Hokki on Eskelisen neljäs seura. Aiemmin urallaan kuopiolaislähtöinen Eskelinen on edustanut KooKoota, Jokipoikia ja SaPKoa, jonka paidassa hän viiletti myös viime kauden. Liigakokemusta Eskeliseltä löytyy HPK:n paidasta kaudelta 2007-08.

Ottelukohtaisella sopimuksella linnapaitoihin liittyvä Henrik Forsberg on niin ikään verrattain kokenut pelaaja nuoressa kajaanilaisryhmässä. Viime kaudella KooKoon kapteenina toimineella Forsbergilla on vyöllään vajaat sata liigaottelua.

Samassa yhteydessä seura ilmoitti Jarkko Heikkisen, 33, jatkavan linnapaidassa kauden mittaisella sopimuksella. Seuraikonin viittaa kantava puolustaja pelasi Hokin edustusjoukkueessa ensimmäistä kertaa kaudella 1998-1999. Kajaanilaisväreistä Heikkinen on luopunut ainoastaan puolen vuoden mittaisen TPS-pestinsä ajaksi. Tuolloin Heikkisen vyölle kertyi 21 SM-liigaottelua.

Hankintojen myötä Hokin pelaajavahvuus on 8 puolustajaa ja 15 hyökkääjää.

Lähde: Kainuun Sanomat

» Lähetä palautetta toimitukselle