TAP - KAL
VGK - MIN 1.00
FLA - SJS 2.00

Hokki julkaisi kaksi uutta sopimusta

MESTIS / Uutinen
Kajaanin Hokki julkaisi kaksi uutta sopimusta. Kajaanilaisten luottopuolustaja Jarkko Heikkinen jatkaa linnapaidassa myös ensi kaudella. Lisäksi puolustaja Matti Koistinen suuntaa ensi kaudeksi Pohjois-Suomeen. Kajaanin Hokin ja Oulun Kärppien välinen yhteistyö on ollut osaltaan vaikuttamassa molempien pelimiesten sopimuksiin.

Edelliskaudella tehopisteet 8+25 kerännyt Hokin 29-vuotias luottomies Jarkko Heikkinen on edustanut seuraa jo yhteensä kymmenen kauden ajan.

– Olen erikoisen ilahtunut Jaken jatkosta Hokissa. Olemme myös sopineet, että hän käy kokeilemassa liigavauhtia Oulun Kärppien paidassa kauden aikana, kommentoi Hokin manageri Olli-Pekka Hakkarainen Heikkisen sopimusta.

Uutena miehenä pohjoiseen suuntaa 22-vuotias puolustaja Matti Koistinen. Koistinen harjoittelee kesän Oulun Kärppien mukana ja puolustajan lopullinen pelipaikka päätetään elo-syyskuussa.

Varkaudessa kiekko-oppinsa saanut Koistinen on aiemmalla urallaan pelannut SM-liigaa Tapparan riveissä. Mestiksessä Koistinen on edustanut Lempäälän Kisaa ja Mikkelin Jukureita. Päättyneellä kaudella Koistinen pelasi 25 ottelua Mestistä tehopistein 5+5. Lisäksi puolustaja antoi Mestiksen pudotuspeleissä kaksi maaliin johtanutta syöttöä.

Päävalmentaja Kai Suikkasen jatko kajaanilaisseuran peräsimessä on vielä auki.

– Olemme sopineet, että alkuviikosta katsomme tilanteen ja sovimme jatkosta. Hokki tiedottaa välittömästi kun on kerrottavaa, Hakkarainen kommentoi seuransa valmentajatilannetta.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Lue myös