TPS - ILV
NYI - STL 2.00
NYR - CAR 2.00
CBJ - NJD 2.00
MTL - FLA 2.30
DET - ANA 2.30
NSH - WSH 3.00
MIN - LAK 3.00
WPG - VGK 3.00
DAL - TBL 3.30
SJS - PIT 5.00

Hokissa nippu pelaajamuutoksia

MESTIS / Uutinen
Kajaanin Hokki palaa joulutauolta Mestis-kaukaloihin muuttuneella joukkueella. Uusina kasvoina joukkueeseen liittyvät hyökkääjä Mike Vaskivuo sekä Lukosta puolustuksen avuksi saapuva oma kasvatti Jussi Makkonen.

Hokki menetti joulutauolla kapteeninsa Jarkko Heikkisen loppukaudeksi Turun Palloseuraan. Ykkösparin toinen puolustaja Anssi Rantanen siirtyi Rauman Lukkoon jo joulukuun alussa, ja jatkaa kettupaidassa toistaiseksi.

Tauon aikana lainakeikalla liigassa käyneet maalivahti Teemu Seppänen (Tappara) ja Timo Kuuluvainen (Blues) ovat palanneet Kajaaniin. Kuuluvainen pelaa linnapaidassa ainakin perjantain Jokipojat-ottelun ja lauantain D Team -pelin.

– Kuuluvaisen ja Rantasen osalta neuvotellaan tammikuun aikana sekä Bluesin että Lukon kanssa hyvässä hengessä, Hokki-manageri Olli-Pekka Hakkarainen sanoo.

Uusina kasvoina Hokissa nähdään suomalaisamerikkalainen Mike Vaskivuo sekä kajaanilaiskasvatti Jussi Makkonen. Vaskivuo pelasi viimeksi HIFK:ssa Rauman Pitsiturnauksessa, mutta on ollut sen jälkeen sivussa olkapääleikkauksen takia. Makkonen puolestaan on pelannut Lukon A-nuorissa.

Vaskivuo pelaa perjantaina Teemu Virtalan ja Tobias Salmelaisen kanssa samassa ketjussa, mikäli paperiasiat saadaan hoidettua ajoissa kuntoon.

– Salmelainen ja Vaskivuo ovat pelanneet Amerikassa pari vuotta samassa joukkueessa, että tutumpi on ketjukaverilleen kuin minulle, Hokki-valmentaja Timo Meriläinen sanoo.

– Taitavalta kaverilta vaikuttaa, vaikka vaikeahan se tietysti parin treenin perusteella on mitään sanoa, Meriläinen jatkaa.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Lue myös