Hokin veräjällä liikehdintää

LIIGA, MESTIS / Uutinen
Kajaanin Hokin ykköstorjuja Teemu Seppänen siirtyy väliaikaisesti Tampereen Tapparan riveihin. Kainuun suunnalle sen sijaan matkaa kajaanilaisille entuudestaan tuttu Petri Koivisto.

Linnapaitojen maalilla tällä kaudella kahdeksan ottelua torjuneen Teemu Seppäsen sopimus kirvesrintojen maalilla ulottuu kuluvan kuun 16. päivään asti. Uusi tuttavuus tamperelaisseura ei Hokin viime kevään avainpelaajalle ole, sillä Seppänen on edustanut urallaan Tapparan A- ja B-junioreita sekä toiminut liigajoukkueen luukkuvahtina.

– Teemu Seppänen on viikon vuokralla Tampereen Tapparassa, ja Petri Koivisto puolestaan saapuu pelaamaan Hokkiin perjantaiksi ja lauantaiksi, puhelee Hokin päävalmentaja Nicklas Hudd.

Myöskään Petri Koivisto ei asetu uuteen ympäristöön, sillä kärppäveskari oli voittamassa Hokille sen Mestis-historian ensimmäistä mestaruutta keväällä 2007. Loukkaantumisen jälkeen pelituntumaa hakeva Koivisto edustaa linnapaitoja ainakin perjantain ja lauantain otteluissa Kiekko-Vantaata sekä D Teamia vastaan.

» Lähetä palautetta toimitukselle