BOS - NYR 2.00
MTL - PHI 2.00
TBL - SJS 2.00
STL - OTT 2.00
DAL - WPG 2.00
NSH - FLA 3.00
MIN - CBJ 4.00
EDM - CGY 5.00
VGK - PIT 5.00
CHI - WSH 19.30
NYI - ANA 22.00
VAN - DET 23.00

Hokin runko vankistuu kolmella jatkajalla

MESTIS / Uutinen
Riku Toivo jatkaa Kajaanissa.
Kuva © Samppa Toivonen - http://www.samppas.net
Kajaanin Hokki on tehnyt sopimukset kolmen viime kaudella linnapaitaa kantaneen pelimiehen kanssa.

Hokki-puolustuksessa luutivat tulevalla kaudella Ville Hyvärinen ja Janne Pälve, ja hyökkäysosastolla jatkaa monivuotinen tehoilija Riku Toivo.

− Kaikki kolme olivat viime kauden joukkueessa isoja runkopelaajia. Toivon jatkosopimus on erityisen iso asia meille, sillä on tärkeää saada pidettyä Kajaanissa tämänkaltaisia pelaajia, joilta löytyy vahvoja näyttöjä Mestiksestä jo edellisiltä kausilta, kuvailee tuore päävalmentaja Jari Laukkanen.

Hyvärisellä, 22, on allaan vaikea kausi. KalPa-kasvatti kärsi loukkaantumisista ja pääsi pelaamaan vain 25 ottelua. Aiemmalla urallaan mies on kasvattiseuransa lisäksi edustanut Jokipoikia ja SaPKoa.

Vuotta nuoremman Pälveen kausi sen sijaan meni kokonaan lainalla, ensin TUTOssa ja sitten Hokissa. Kajaanissa hän pelasi yhteensä 40 ottelua tehoin 2+11.

24-vuotiaan Toivon kausi sen sijaan oli pisteissä mitattuna uran paras. Oikealta ampuva Raahe-Kiekon kasvatti iski 56 runkosarjaottelussa pinnnat 14+29 ja pudotuspeleissä 4+2.

Toivon ja Hyvärisen sopimukset ovat yksivuotisia, ja Pälven on koko kauden mittainen lainasopimus Kärpistä. Jatkajien myötä Hokilla on sopimukset yhdeksän pelaajan kanssa.

» Lähetä palautetta toimitukselle